SimonN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam Przerysowałem lekko powierzchnię układu wydechowego w mojej GS500F, jaką pastę polerską polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 najlepsza jest oczywiście tempo :) wcześniej jeżeli rysy są dość duże, możesz wyrównać papierem 1000 a następnie 2000 i 2500 i po tym pasta tempo, będzie jak lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja używałem pasty G3 i automax'u - polecam obie, tylko nie oszczędzaj czasu na papierze ściernym od tego w dużej mierze zależy efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 najlepsza jest oczywiście tempo :) tempo na inne powierzchnie niz lakier praktycznie sie nie nadaje, naprawde marne efekty przynosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Mam ten sam problem. Tłumik jest chromowany i jest trochę skatowany. Macie jakieś pomysły czym to wylizać żeby śladu nie było? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja używam past G3 i G6.Rewelka. Zawsze cieszy mnie widok czystych kominów w mojej maszynce po wyczyszczeniu. Mówię tu o rurach z przodu, które to po jeździe w deszczu są jak asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Czy przy pomocy takiej pasty można zredukować mikro-rysy?Tempo jest mitem amatorów. Wszystko co zawiera jakieś woski sroski tylko tuszuje zarysowania. Do mikrorys to farekla G3 ale i popularne pasty w sklepach motoryzacyjnych dadzą radę.Od jakosci pasty zależy czas jaki poświecisz na ich usuwanie. Ważne też co znaczy dla Ciebie mikrorysa.Ja używam 3M i nie ma sobie równych...szkoda, że tak późno dałem się przekonać. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Swego czasu używałem pasty Sonax do powierzchni chromowanych. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi