Marcin SF Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 niestety żonka ma 09.09. urodziny, które organizuje 08.09 więc mnie jak nie było tak nie będzie na tej imprezie :icon_mrgreen:( mam nadzieję, że uda mi się być za rok, bo piwo to napój bogów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 niestety żonka ma 09.09. urodziny, które organizuje 08.09 więc mnie jak nie było tak nie będzie na tej imprezie :icon_mrgreen:( mam nadzieję, że uda mi się być za rok, bo piwo to napój bogów !same here :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Tylko mam nadzieje że nie bedzie ciągle padało, bo jak ma tak być jak jest obecnie, to raczej wyjazd ten mija sie z celem.Ale w weekend zamawiam dobrą pogodę :icon_mrgreen: No przeciez trzeba sie spotkac na :icon_mrgreen: Dobrze by bylo rozłozyc sie z namiotami jakos kolo siebie. Zawsze raźniej i łatwiej przypilnowac maszynek. Tas ja pewnie przyjade wczesniej to poloze sie na trawie i bede trzymał miejsce :biggrin: To gdzie ta zbiórka??? i o której??? TYLKO OBY POGODA DOPISAŁA. (bo sie zgodze tu w tej kwestii z Edzio, ze szkoda zdrowia siedziec w tych namiotach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 nie , no oczywiście:1. Piwo to napój bogów :wink: 2. Z pogodą pewnie bedzie ruletka.... niestety :cool: oby się rozpogodziłopzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Moja propozycja spotkania aby wspolnie pojechać :crossy: to: Gocław 13:00-14:00 Stacja STATOIL przy Wale Miedzeszyńskim (ul. Jugosłowiańska/Fieldorfa) A z pozostałymi proponuje umówić się w Lublinie na stacji Statoil (tj. jak wjezdza sie od wawy to ciągle prosto i na pierwszym rondzie po prawej stronie jest ta stacja). Co wy na to??? :rolleyes: A co do zbiórki w Lublinie,dotychczas nikt się nie odezwał i nie umawiał z nami,więc narazie nic nie jest zaplanowane,mój kontakt gg.7415448 Ja sie dziś próbowałem z Toba skontaktowac ale cos z zasiegu nie masz, musisz wejsc na drzewo wyzsze jak dzwonie :cool: , jutro przekrece do ciebie! Pozatym bezwzględnie nasza obecność na Chmielakach 2007 jest uzależniona od aury-raz byliśmy jak ciągle padało,uwierzcie mi nie warto zdrowia marnować i 3 dni w namiocie przesiedzieć, a bywaliśmy też jak były przymrozki w nocy to wówczas jakiś opał się organizuje i przy ognichu to i całą noc można piwkować i mijający już sezon podsumowywać i nikt nie zmarznie -zajebiście jest. Zobaczymy w piatek rano jak bedzie i co pogodynka pokazuje.Ale mysle ze sie wypogodzi!!! :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A nie lepiej spodkać się nie na gocławiu bo to nie po drodze do Lublina tylko przy Ul.Ostrobramskiej na stacji szela obok auto fus czyli salonu bmw i obok macdonalda było by lepiej i wstępnie umówmy się na 14.00 w piątek.A dziś jestem w pracy w Pyrach-Kabatach i mam cholernie kiepski zasięg bo i w takim budynku siedzę a gg mam tylko w domu ale już od jutra nie niepracuje do poniedziałku i wieczorami bywam na gg a i na telefonie będę miał lepszy zasięg no chyba że nie odbieram bo pewnie przez Warszawskie korki sprzętem się przepycham i w kieszeni telefonu nie słysze Aplecaczki które chcą jechać może niech pociągiem przyjadą.Kiedyś niektóre pociągi do Lublina z Warszawy wyjeżdżały jako pośpieszne a w Lublinie dalej jechały jako normany przejeżdżając przez Krasnystaw ale jak jest teraz niewiem trzeba by się dowiedzieć Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja przyjade pewnie w sobote. Czy moglbym dostac jakies wskazowki jak dojsc na pole namiotowe z rynku? Moze jakas mapka? :flesje: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Mapka jaka mapka po co ci mapka zapytasz kogokolwiek na mieście wszyscy ci powiedą i wskażą.Jak staniesz na moście na żece to w jedną strony są stragany i amfiteatr a w drugą tylko że troszke głębiej jest sławetne pole namiotowe z nami które z mostu widać za takimi dużymi szarymi dwoma rurami które lecą nad żeką po których może po pijaku po ciemaku będziemy łazić a nóż zaden nie spadnie i się nie wykompie.Jakbyś miał jakiś problem z trafieniem dzwoń poprowadzimy-506436737,506538177 W każdym bądź razie jeśli nikt do jutrzejszego wyjazdu się z nami nie skontaktuje to nie będziemy zjeżdżać na stacje szela przy Ostrobramskiej,tylko pędzić prosto na chmielaki Plan miasta masz na stronie www.chmielaki.pl musisz skręcić w Ul.Browarną do końca w dół i w lewo w Ul.Partyzantów też w dół która przechodzi w nieutwardzoną na wale przeciwpowodziowym,która poprowadzi cię na pole namiotowe. http://www.krasnystaw.pl/new/images/zdj/mapa/5.jpg Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 no i pozamiatane....pogoda na szczęście była przez 2/3 Chmielaków OK ;) tylko tak jakoś :icon_twisted: ciężko :icon_rolleyes: a Motonitów niewiele, ale nie ma się co dziwić.... śledząć prognozy pogody :notworthy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja niestety nie dojechalem. Cala sobote mialem zajeta. Mialem jechac wieczorem ale nastepnego dnia wracalem do wawy a zapowiadali deszcz wiec pojechalem w sobote wieczorem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 :P w chmielakach było poprostu zajefajnie Mimo kiepskiej pogody i jeziora w butach to było bardzo fajnie, wiadomo ze w świetnym towarzystwie to i w kiepskich w warunkach jest super. ;) :P :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 chmielaki z roku na rok schodza na psy... i niekoniecznie przez kaprysna pogode:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi