JJ Max Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 mito jest super ale ciężko kupić tanio może jak będę szukał to znajdę;p;p a jak się mito sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) witam mam ten sam problem co Ty.. ale ja kupuje w tym miesiacu moto .. i zastanawiaem sie nad nsr i rs .. wybralem nsr .. jechalem i na tym i na tym .. i poiwem Ci tyle .. nsr nie jest tak bardoz iweksza jak to wszyscy mowia od nsr .. on ma jedynie o pare cm szersze owieki i troszeczke wyzej kierownice .. naprawde roznice nie widac .. wygoda .. wygodniejsza byla nsr .. wyglad (sprawa gustu) ale na fotkach rs jest ladna ale w rzeczywistosci moim zdaniem nie .. nsr ladniejsza .. i jezeli ci wystarczy 150 km/h bierz nsr ... takie moje zdanie .. no i jesli masz duzo kasy i stac cie na drogie czesci bierz mito .. pozdro Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez misiu_ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) zobacz film o rs;ce 190km\h Nawet jeśli licznik pokaże 190 km/h (53 m/s!) nie oznacza to, że pojazd tyle jedzie - wystarczy zmienić przełożenie. Osiągnięcie 150 km/h dla motocykla 125 ccm to bardzo dużo. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ Max Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 nie wiem jeszcze ja mam lepsze zdanie o rs bo sam taką jeźdże;p;ptyle że 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vochu Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Bierz RS 125, też bede robil A1 ale dopiero od stycznia i w kwietniu (moze troche szybciej) bede zdawal, bo teraz sezon sie konczy i nie moge :crossy:A na przyszłość używaj opcji szukaj :icon_mrgreen: Pozdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 jak trafisz na dobry okaz to sie ciesz .. bo nie bedzie ci sie psuc .. a pytalem kolesia ktory naprawia motory i siedzi w tym temacie .. i mowil ze aprilie sie cholernie sypia .. a jak trafisz na jakiegos rzecha to odrazu go sprzedaj .. i kupuj cos innego .. bo to nie sa plotki z tym ze rska sie nie sypie .. zalezy na jakis okaz trafisz i tyle :crossy: ale kopa ma :icon_mrgreen: i jak ci pojedzie 160 to bedzie dobrze :crossy: ja biore nsr ;) wiecej ludzi doradza nsr ;) zycze udango zakupu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ Max Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 zależy moja rs chodzi już kupę czasu bez wkładu i to jest 50ccm a idzie 120km\h jechałem z tyłu 125'tką i leciała 175;p;p ale myślę nad mito bo to najlepsze 125 w klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vochu Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Mito mi sie nie podoba... (gusta i guściki)A co do awaryjności RS to jest podobnie z NSR i tak jak mowiles zależy na jaki okaz sie trafi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) .. i mowil ze aprilie sie cholernie sypia pozdro to wszystko zalezy od poprzednich włascicieli, równiedobrze znam kilka nsrek ktore non stop sie sypią i to ma byc ta niezawodnosc :icon_mrgreen: wiec darujcie sobie takie bajki. a poza tym takie "mówił mi" ... "słyszałem" ... "kolega mial" to mozecie sobie w ... wsadzic :icon_question: Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez H4zell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ja mam NSR i ją polecam ciągni emi na maxa 160 ale i tak przecież nikt nie pałuje RS czy NSR do końca , ja Polecam osobiście NSR POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) ja tak klocic sie nie bede al koles mial aprilie i ja zaraz sprzedal bo mu sie sypala .. a co do NSRki .. jest super .. moim zdaniem najlandiejsza z tych 3 moto ... osiagi ma jak dla mnie b dobre :notworthy: i jestem tego samego z dania ze nikt nie beidze zylowal sprzeta caly czas na maksa .. zeby se pojezdzic lekko wystarczy 120.. i szukam wlasnie NSRki do kupna ma ktos moze jakies ? ;> rocznik 2000 w gore pozdro Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez misiu_ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 na allegro popatrzaj :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Sory za :crossy: ale moze ja bede sprzedawał pod koniec sezonu... lecz jeszcze nie wiem :icon_biggrin: MOJA NSR Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 o staszów jest w sumie niedaleko :wink: jesli nic nie znajde wczesniej to napewno sie dogadamy :) a tak z ciekawosci .. ile Ci jedzie? :) i robiles juz jakis remont w silniku ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 GG: 6702370 pisz tutaj... :) Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi