Peny Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jeśli ktoś ma jakies pytania odnośnie dojazdu, organizacji i gdzie później wypić piwko i zjeść to zapraszam... mój nr gg 1242921.... chętnie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Generalnie pytan nie mam bo bylem ze 2 razy...W tym roku tez bede i jeszcze zabieram kilka osob...Oczywiscie wszyscy zmotoryzowani :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 zapraszamy do Radomia..a bedziemy :icon_mrgreen: bedziemy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 W końcu w tym roku uda mi się skoczyć na jakieś większe pokazy lotnicze :lalag:Także jeśłi nie będzie ulew, gradobić i tym podobnych to wpadnę w sobotę na pokazy. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 jeśli ktoś ma jakies pytania odnośnie dojazdu, organizacji i gdzie później wypić piwko i zjeść to zapraszam... mój nr gg 1242921.... chętnie pomogeA tak z ciekawości: może wiesz czy będzie możliwość wjechania motorkiem na teren lotniska (taki mini zlot towarzyszący)?Byłem chyba ze 3 lata temu i pamiętam, że samochód zostawiałem gdzieś na osiedlach z których kursowały autobusy dowożące. W sumie organizacyjnie OK ale z motorkiem jakby mam mniejszą ochotę się rozstawać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 W końcu w tym roku uda mi się skoczyć na jakieś większe pokazy lotnicze :PTakże jeśłi nie będzie ulew, gradobić i tym podobnych to wpadnę w sobotę na pokazy.To może się w końcu zobaczymy :biggrin: bo ostatni raz widzieliśmy się chyba na zlocie u PGR'a w Goorce. Ja się wybieram w piątek popołudniem i będę przez sobotę i niedzielę, ale z powodu dodatkowych osób niestety autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 To może się w końcu zobaczymy :D bo ostatni raz widzieliśmy się chyba na zlocie u PGR'a w Goorce. Ja się wybieram w piątek popołudniem i będę przez sobotę i niedzielę, ale z powodu dodatkowych osób niestety autem. Krasnal autem? materace napompowane juz czekaja. wódka sie chłodzi, Z tego co wiem to nie mozna wjechac pojazdem , ale moze sie komus uda , moze ma dar przekonywania ochroniarzy, cała ulica wjazdowa zamknieta i tylko dojazdy autobusami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Krasnal autem? materace napompowane juz czekaja. wódka sie chłodziNo niestety, moto po wakacjach potrzebuje małego serwisu a w tym tygodniu nie mam kiedy go zrobić, no i niestety nie mam wózka bocznego by wszyscy chętni się zabrali :P Co do drugiej części powyższego zdania to spox ;) do auta też się zmieści małe co-nieco :) Jeszcze nie wiem którędy pojedziemy, ale przypuszczam że w Radomiu będziemy dopiero około 22 (jeśli gdzieś nie trafimy na korki :icon_biggrin: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 To może się w końcu zobaczymy :crossy: bo ostatni raz widzieliśmy się chyba na zlocie u PGR'a w Goorce. Ja się wybieram w piątek popołudniem i będę przez sobotę i niedzielę, ale z powodu dodatkowych osób niestety autem.Goorka, kiedy to było :buttrock: Może gdzieś na siebie wpadniemy w tłumie. W sobotę będę od samego rana. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A tak z ciekawości: może wiesz czy będzie możliwość wjechania motorkiem na teren lotniska (taki mini zlot towarzyszący)?Byłem chyba ze 3 lata temu i pamiętam, że samochód zostawiałem gdzieś na osiedlach z których kursowały autobusy dowożące. W sumie organizacyjnie OK ale z motorkiem jakby mam mniejszą ochotę się rozstawać ;) bardzo dobre pytanie... bo i my sie wybieramy bycmoze niemala grupa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja napewno bede smigal na owe pokazy :) Niestety puszka..bo moto bedzie dopiero w przyszlym sezonie :) Ale moja obecnosc na tego typu miedzynarodowej imprezie lotniczej obowiązkowa :) ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 bardzo dobre pytanie... bo i my sie wybieramy bycmoze niemala grupa....Też chętnie się dowiem gdzie można bezpiecznie sprzęt zostawić. Jakiś strzeżony parking byłby ok. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Pokazy w Góraszce ciągle przelatują mi koło nosa, więc na pokazach w Radomiu z pewnością będę. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Pokazy w Góraszce ciągle przelatują mi koło nosa, więc na pokazach w Radomiu z pewnością będę. Osobiscie to bardziej oplaca sie jechac do Radomia :notworthy: na owe pokazy anizeli do niestety z roku na rok gorszej Góraszki :notworthy: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 nadal nikt sie nie wypowiedzial co z robic z maszynami??? czy zostawic przed brama wjazdowa na impreze czy szukac jakiegos miejsca na parkingu osiedlowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi