Jump to content

Chcem Kupic Kawasaki KLX 650

Recommended Posts

Witam wszystkich Kto moze mi pomoc Chcem kupic Kawasaki KLX 650..

Prosze o pomoc ,ile pali jak sie jezdzi,co sie psuje i takie tam.Dzieki i Pozdrawiam

Moze jakies porady co do Dobrego Enduro.. :biggrin: :clap: ;)

CHCEM :biggrin:

dzieki za odpowiedz.Ja chcem kupic Sobie jakies Enduro tylko nie wiem jakie..

Zastanawiam sie nad Suzuki dr 650 Dakar,Kawasaki KLX650,Yamaha XT 600

Wszystko rocznik od 92,do 1998.A cena do 10000zł

Pozdro

Naucz się chłopie pisać po polsku, po pierwsze.

Po drugie idź do okulisty, jeśli nie widzisz działu Enduro.

Po trzecie uwazaj, bo już na starcie podpadłeś ostro!!

[/quot

ok Moze i tak ale to wszystko to ze za szybko pisałem.

Ale za co podpadłem to nie wiem.

Napisz do czego będziesz używał moto, za 10000 można kupić lepszy sprzęt tzn. lżejszy i bardziej poręczny niż dr czy xt, np. drz 400, takie jest moje zdanie, pozdro.

Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków!

Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/

zgadza sie KLX dobry sprzet ale mimo wszystko wazy te 160+ gotowy do drogi , w ciezki teren bedziesz mial klopot , pozatym wersja C ma slaby tylni amor, a wersji R z amorem wyposazonym w zbiornik gazowy jest malo (ostatniona allegro byly 2 takie). Pozatym mocowo podobnie do LC4 , oddaje plynnie moc bez nerwow jak w kacie , nie ma wibracji , silniki trwale jesli dbasz o zawory i stan oleju. KLX jest waski i krotki, rozni sie znaczaco gabarytami od Dr, XT , KLR

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

Napisz do czego będziesz używał moto, za 10000 można kupić lepszy sprzęt tzn. lżejszy i bardziej poręczny niż dr czy xt, np. drz 400, takie jest moje zdanie, pozdro.

no ja równiez bym polecił jakomś 400 np.własnie DRZ badz WRke,a waga jest bardzo istotna w tego typu motorkach :flesje:

otyle ze 400 zuzywa sie szybciej i najczesciej 1 osobowe , WR to w ogole raczej hard enduro i wymaga troszke kasy w zapasie.

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

no to do kompletu kup KLX-a :biggrin:

zwroc uwage na to kiedy ktos regulowal zawory , sprawdz ciecz chlodzaca , olej przed i po jezdzie , przygazuj mu jak bedzie cieply i zobacz czy nie dymi olejem. Powinien palic od zakrecenia rozrusznikiem, wersja R ma tylko kopajke :D zato jest lzejsza i mocniejsza no i ma tylni amor ze zbiorniczkiem gazowym.

za 10 tys to wolał bym KTM-a lub XR chyba najbardziej uniwersalne moto ale co do KLX-a to sam nie wiem tez kiedyś sam się przymierzałem do niego ale jakoś mało o nim wiedziałem niech się wypowie jakiś właściciel owego motoru bo też jestem ciekawy jak to śmiga ogólnie "K" nie lubie ich...

Nie ma co gdybac na temat czy klx czy dr czy moze xt, kazdemu inaczej moto podpasuje. Ja kupilem klxa w ciemno i nie zaluje tego, maszynka naprawde dobra ale wymagA zdrowego podejscia do niej czyli reg zaworkow i sprawdzania oleju.

Pozdrawiam