arek400 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 otóż problem tkwi w tym ze podczas jazdy z wiekszymi predkosciami obrotowymi silnika wystepuja na stopkach bardzo dokuczliwe drgania nie sa to duze drgania ale o duzej czestotliwosci wiec troche przeszkadza nie wiem czym to jest spowodowane a najbardziej u pasazera prosze o pomoc moze inni uzytkownicy cb 500 sie wypowiedza jak to u nich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Kolego ,tak ma być. To tylko 2 cylindry. Ten typ tak ma ;) Moja też wibrowała ,kolegi tez :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 To miał być tani motor, więc pewne mankamenty ma:)Ciesz się że ci fotel prostaty nie masuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 wiec na to wyglada zeby sie zbytnio tym nie przejmowac tylko smigac :icon_mrgreen: dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 U mnie nic nie drga.. Nawet przy sporych prędkościach. Z pasażerem tak szybko nie jeżdzę, więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 czyzby to po tym niewielkim szlifie ktory miała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 mozesz spróbować dokupić akcesoryjne podnóżki wykładane grubą warstwą gumy.. teoretycznie zamortyzują częsć drgań, po drugie przednie są chyba mocowane na gumowych tulejach i moze one są wybite albo za mocno dokręcone (śruba może nie opierać się już na gumie ale na podnóżkach inieruchamiając je kompletnie... kombinuj kombinuj a coś wymyślisz ciekawego i praktycznego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 czyzby to po tym niewielkim szlifie ktory miała?? Sam sobie odpowiadasz na zadane pytanie.Może leżała na alternatorze? i teraz koło ma lekkie dokuczliwe wibracje. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 nie na stronie alternatora nie lezala więc to odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi