jaszczur_uc Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ło matko!!!!Program zapowiada się ciekawie :smile: Z tego co tam piszą zrozumiałem tylko: strip i lesbijsky pokaz.Może być ciekawie :P :notworthy: Jednak wybieram Bydgoszcz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 decyzja ostatecznie zapadła- będę na zlocie w Bydgoszczy, podoba mi się pomysł spotkania 4umowiczów podczas zlotu, może warto ustalić w jaki sposób się rozpoznamy, np. kamizelki 4umowe, jeżeli ktoś takowe posiada?pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 kamizelki niestety nie posiadam :lalag: ale bede szukal VN-a mam nadzieje ze z po za forum ich nie bedzie ze 100 szt. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No ja jadę jutro :banghead: ….. a jak co to tez chętnie podjadę na 12 pod obi w bydzi …jeśli mój stan na to pozwoli :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no, to krotoszyn diabli wzieli.... więc nieco mniejsza ekipa z olsztyna melduje się w sobotę w bydgoszczy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 postarajcie sie byc przd 12po 12 bedzie paradai pozniej przejazdzka po okolicy :wink: a pozniej :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 hejja niestety z przyczyn zawodowych muszę odpuścić sobię zlot w Bydgoszczy na rzecz Krotoszyna, tam mam znacznie bliżej a w niedzielę muszę być w pracy :) pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 To co z tym spotkaniem forumowym ? mam przyjezdzac ?Jesli cos sie skleci to moze ktos rozrzutny pusci SMS na moja kom 504 345 509Ja jesli przyjade to w sobote wieczorem - katamaranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja bede na pewnoz soboty na niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wróciłam z ......... kacem :P pozdrowienia dla Jaszczura i jego ekipy :P reszta forumowiczów jakoś się nie ujawniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Hmm na ja z piątku na sob i po paradzie do roboty … z forum to tylko bartasa widziałem byliśmy pod scena tuz obok- gdzie katował gs :buttrock: :crossy: … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Imprezka super. Powiem tyle za rok na 100% melduje się w Bydzi :biggrin: Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Michaal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wróciłam z ......... kacem :D pozdrowienia dla Jaszczura i jego ekipy :banghead: reszta forumowiczów jakoś się nie ujawniłaTAAAA ? A niby kto darł mordę na cały ośrodek, że się odchodzi od tego czy owego ? Kjujik :buttrock: Znaczy że Odchodzący w sumie ekipa: Wariat, 3m, Diesel, cyklotron, Cebeerka, BMW co najdalej beczką rzucał i jędrula oraz nie wymienieni zaznaczyli swoją obecność :buttrock: A kto niby 2 miejsce zajął przy wyławianiu piwa z jeziorka ? PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 TAAAA ? A niby kto darł mordę na cały ośrodek, że się odchodzi od tego czy owego ? Kjujik :D Znaczy że Odchodzący w sumie ekipa: Wariat, 3m, Diesel, cyklotron, Cebeerka, BMW co najdalej beczką rzucał i jędrula oraz nie wymienieni zaznaczyli swoją obecność :banghead: A kto niby 2 miejsce zajął przy wyławianiu piwa z jeziorka ? PozdrawiamKjujik odchodzocy to zuchy hm gratluacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ja teraz musze odespac cala nieprzespana nocponiewaz w nocy pelnilem obowiazki dzwoniacego do namiotow DING DĄG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi