Skocz do zawartości

to sie nazywa tuning

czervonyr6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hehe jednak Arabowie to maja pomysly i kase:D (dlatego mowie ze arabowie bo tam jakies takie arabskie znaczki w prawym gornym rogu ekranu widze) i jakis napis Jeddiah Boys czy jakos tak :P

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

hehe jednak Arabowie to maja pomysly i kase:D (dlatego mowie ze arabowie bo tam jakies takie arabskie znaczki w prawym gornym rogu ekranu widze) i jakis napis Jeddiah Boys czy jakos tak :D

arabusy na 100%. generalnie oni zawsze lansersko tuningują furki :notworthy: chodź moim zdaniem całkiem fajnie to wygląda- tak żeby polansować się z ziomkami na CPNie :cool:

arabusy na 100%. generalnie oni zawsze lansersko tuningują furki chodź moim zdaniem całkiem fajnie to wygląda- tak żeby polansować się z ziomkami na CPNie

A co im innego pozostało, cały Świat ich nienawidzi to chociaż sobie fure podpicują :icon_mrgreen: (coś jak czarnuchy z USA) a tak naprawde to samochód-pułapka, przyciąga tłumy gapiów a później JEBBBBBUT w powietrze zabierając ze sobą do piachu jak najwiekszą liczbe ofiar ... ( sorry , troche mnie poniosło z fantazją ;))Pozdro

• 3 tygodnie później...

Na blachary dobre :] Ale zniewalający może być tylko widok jakiegoś dumnego kierowcy poloneza lub cieniasa lansującego sie swoją stjuningowaną extra hiper stragan turbo WRC NoS odpust Remus Alpine bryką ......

A co im innego pozostało, cały Świat ich nienawidzi to chociaż sobie fure podpicują :icon_mrgreen: (coś jak czarnuchy z USA) a tak naprawde to samochód-pułapka, przyciąga tłumy gapiów a później JEBBBBBUT w powietrze zabierając ze sobą do piachu jak najwiekszą liczbe ofiar ... ( sorry , troche mnie poniosło z fantazją :D)Pozdro

Nie wiem, ja ich nie nienawidzę, podobnie jak "czarnuchów" z USA. Ciekawe czy taka fura by się nadała do mordowania jak największej liczby okupantów w irq lub afg, bomby miny pułapki są jakoś mało skuteczne. Fantazjuję.

A co do samochodu. Również podziwiam ogrom pracy w niego włożony, a czy komuś się podoba czy nie - cóż, o gustach się nie dyskutuje ;-)

Edytowane przez tmi