Adam M. Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No przeciez bez oringow ssie tamtedy powietrze - nigdy nie ustawisz wolnych.A lampa tez jest potrzebna wic radze sie zaopatrzyc, albo wplynac na Pawla. zeby kupil do warsztatu :icon_mrgreen: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No przeciez bez oringow ssie tamtedy powietrze - nigdy nie ustawisz wolnych.A lampa tez jest potrzebna wic radze sie zaopatrzyc, albo wplynac na Pawla. zeby kupil do warsztatu :) Adam M. Zamówiłem już sobie taką tanią i prosta lampkę, teraz szukam oringów Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 sklepy hydrauliczne tez po objezdzaj, podaj mi mnw. wymiar to taty sie zapytam czy nie ma w firmie gdzies :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Oringi mam, założyłem i niestety ch... to dało. Nie wiem co to kurna może być z tymi gaźnikami ale wkurza mnie to na maksa, bo zrobiłem już chyba wszystko co sie dało żeby to naprawić a chociażby zdiagnozować. Nadal nie moge ustawić wolnych obrotów, jak przegazuje na ciepłym silniku to spadają za wolno od jakis 2 tysiecy powiedzmy (nie w całym zakresie), a jak zmniejsze pokrętłem to po chwili gaśnie. Czyli raz za dużo a raz za mało (wkreceń/wykręceń pokretła od obrotów). Jakieś pomysły? Może to być wina zapłonu? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 niestety moze być:/ podobne objawy miałem spowodowane gdy motocykl miał zbyt mała przerwe na przerywaczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi