Jump to content

letnie rękawiczki

Recommended Posts

Siemka !

Na lato lepszych nie ma !

http://www.polo-motorrad.de/group/1035/pro...tdetails.0.html

zaj***cie przewiewne a o to chyba latem chodzi.

:)

Edited by ks-rider

• 2 weeks later...

Może rękawiczki bez palców, skórzane? Fajnie się jeździ, fajnie wyglądają, mi się przyjemnie w nich jeździ.

właśnie sobie wyobraziłem efekty drobnego choćby szlifu...

no cóż, dla fasonu może i fajnie takie wyglądają, ale zapewniana przez nie ochrona należy raczej do symbolicznych ;)

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

powinni przeslac, w koncu maja sprzedaz wysylkowa.

;)

Rekawiczki off-roadowe - zajebista opcja. Za 150 zl bedziesz mial juz jakies wypasione.

Rekawiczki bez palcy sa dobre na rower i dla Prawdziwych Precli.

Przejechales sie juz po asfalcie w offrodowych rekawiczkach ? :icon_question: Najpierw sprobuj a potem doradzaj. :icon_biggrin:

:rolleyes:

ja od roku mam mttr sp04, na poczatku byl problem ze szwami (zakonczenia puszczaly, ale kropelka cyjanopanu w tych miejscach doskonale rozwiazala problem)... w lecie daja rade bardzo dobrze niby maja jakies wloty powietrza na palcach jednak przecagu w rekawicy niema, jednak reka sie poci a o to chyba chodzi... daly rady przy dwoch glebach skora troche poocierana, szwy nawet nieruszone wiec jak najbardziej na plus. Za to do jazdy w chlodniejsze dni musze poszukac czegos innego no ale........