MeDeViLL Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Plan jest ustalony - Warszawa - Wrocław - Praga. Nie mieszajmy już tego bo ludzie się pogubią.Okej Okej, ja tylko proponuje...Wrocław to mi ni chu.chu po drodze, so whatever...Więc ja i tak ruszam z Kraka. I pewnie wezmę plecaczka - cudną rodowitą krakuskę :D Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez MeDeViLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ...I pewnie wezmę plecaczka - cudną rodowitą krakuskę ;) w ludowym krakowskim stroju ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 w ludowym krakowskim stroju ... :D ....czyli nago :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) ....czyli nago :rolleyes: ee tam nago... w stringach - na moto wyglądają rewelacyjnie ;) Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ee tam nago... w stringach - na moto wyglądają rewelacyjnie :biggrin: Popertraktuję z nią :flesje: :flesje: :flesje: i zobaczymy co da się zrobić :biggrin: A właśnie - niewykluczone, że na część trasy będę poszukiwała dla niej jakiejś miękciejszej tylnej kanapeczki od mojej "jakże wygodnej" Ducatowej wersalki :icon_mrgreen: No chłopaki, kto chętny :icon_razz: tylko uwaga, bo strzeże jej taki jeden smoczek naramienny prosto ze Smoczej Krainy - mówię wam - drapiezna bestia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Popertraktuję z nią :bigrazz: :flesje: :flesje: i zobaczymy co da się zrobić :biggrin: A właśnie - niewykluczone, że na część trasy będę poszukiwała dla niej jakiejś miękciejszej tylnej kanapeczki od mojej "jakże wygodnej" Ducatowej wersalki :icon_mrgreen: No chłopaki, kto chętny :icon_razz: tylko uwaga, bo strzeże jej taki jeden smoczek naramienny prosto ze Smoczej Krainy - mówię wam - drapiezna bestia :biggrin: vigaCMHQ ostatnio sprawdzał moją poduchę z tyłu i powiedział, że bardzo wygodna :flesje:Problem w tym, że nie wiem, czy zdążę do czasu wyjadu z zalegalizowaniem moich umiejętności kierowcy...Jak dobrze pójdzie to na styk powinno się udać. Bez glejtu to raczej nie będę się wybierał w taką podróż. A tak przy okazji: WITAM WSZYSTKICH!Na forum od niedawna. Wciągnięty przez "vigaCMHQ" I proszę mnie dopisać na tą listę warunkowo. Pozdrawiam.Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Cielak - witamy. UPDATE LISTY: - vigaCMHQ- EARL- Kubuś- ruso- KarolinaPink- plooscva- DeviLLny Diabełek raz- abu- wolkan- Cielak - /jeśli zdąży z prawkiem/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 jeśli można, to prosze dopisac do listy 2 sztuki - trzykawki- Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Moje refleksje i wnioski:- trasa Warszawa - Wrocław - Praga jest okej, pod warunkiem, że pierwszy raz nocujemy w Czechach a nie już we Wrocku,- po trasie poruszamy się grupami max. sześciomaszynowymi, prowadzonymi przez chorążych którzy znają trasę i z pomocą myślących pomocników (blokowanie, kontrola szyku),- stawiennictwo na zbiórkę maszyną niezatankowaną uważane jest za wysoce niestosowne (delikatnie rzecz ujmując),- uaktualnianie listy po każdym nowym czyimś poście może być potraktowane jako nabijanie sobie postów i niepotrzebny spam. HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 To moje rejony, to może i ja się podłączę? Byłem w Czechach 4 razy w zeszłym tygodniu, tak jakoś wyszło, blisko mam :) Też chyba będę wracał z Bałkanów jak kolega Spławik to może gdzieś w Pradze? /albo w Pekelnych Dolach - fajnie tam/. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Moje refleksje i wnioski:- trasa Warszawa - Wrocław - Praga jest okej, pod warunkiem, że pierwszy raz nocujemy w Czechach a nie już we Wrocku, Tomek - 1. Wrocek to więcej niż połowa drogi - a jak mamy nocować w Czechach to chyba że od razu w Pradze - od granicy to rzut beretem.2. Po drugie - jeśli ktoś będzie jechał z innych okolic niż 100-lica to Wrocek bedzie dobrym punktem zbornym / jak nie dobije na wieczorne odcięcie, to zdaży na poranną odprawę / max. sześciomaszynowymi[/b], prowadzonymi przez chorążych którzy znają trasę i z pomocą myślących pomocników (blokowanie, kontrola szyku), A duża grupa do Wilna była zła??? - Fajnie było a jeszcze lepiej wyglądało :biggrin: Ewentualnie możemy się podzielić na DWIE grupy - szybszą i wolniejszą. - stawiennictwo na zbiórkę maszyną niezatankowaną uważane jest za wysoce niestosowne (delikatnie rzecz ujmując), W pełni popieram. - uaktualnianie listy po każdym nowym czyimś poście może być potraktowane jako nabijanie sobie postów i niepotrzebny spam. No właśnie - jeśli ktoś ma ochotę się dopisać do listy to:a) kopiuje istniejącą listę,b) dopisuje siebie do listy; Jeśli tego nie zrobi to zostanę posądzony o nabijanie sobie postów - bo ktoś musi pilnować tego bałaganu. PS: A tak w ogóle to Kamandir - jedziesz czy nie??? - bo na liście Cię nie widzę. Aktualny stan: - vigaCMHQ- EARL- Kubuś- ruso- KarolinaPink- plooscva- DeviLLny Diabełek raz- abu- wolkan- Cielak - /jeśli zdąży z prawkiem/- trzykawki- Robert- J.Pastor Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez vigaCMHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmazynowy msciciel Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) jestem nowy na forum a zarazem nie znany, ale jeśli to nie sprawia problemu to ja też by się chętnie wybrał. jedzie może jeszcze ktoś z Warszawy? To była by moja chrzestna podróż i wolałbym jechać z opieką kogoś bardziej doświadczonego z samej Warszawy. Mam kawasaki er5 mam nadzieję że nie będzie za wolnym kompanem we wspólnej podruży. Update listy - vigaCMHQ- EARL- Kubuś- ruso- KarolinaPink- plooscva- DeviLLny Diabełek raz- abu- wolkan- Cielak - /jeśli zdąży z prawkiem/- trzykawki- Robert- J.Pastor- Karmazynowy mściciel (Boże jaka debilna ksywa! Że też ja to wymyśliłem!) Skoro mogę to piszę się na tą wyprawę, mam nadzieję że nie będę nikomu zawadzał i stwarzał jakichkolwiek problemów.O ile moje kochanie znowu się nie spierdzielą jak to już udowodniły że potrafią....Chociarz nawet gdybym miał go pchać to jade i basta! Aha chciałem się zapytać ile muszę mieć ze sobą hajsu,tak ogólnie? bo jak by co to finsnsują mi to starzy i wolałbym wiedzieć na ile muszę ich przygotować! Wiem że cała wyprawa jest jeszcze w fazie planów...Ale gdzie mogę się zwrucić po informację na temat wyjazdu? wiem że jestem najmłodszym chętnym na ten wspólny wyjazd ale wierzcie mi że biorę go 100% na poważnie. Z góry dzięki!Pozdrawiam. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Karmazynowy msciciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jestem nowy na forum a zarazem nie znany, ale jeśli to nie sprawia problemu to ja też by się chętnie wybrał. jedzie może jeszcze ktoś z Warszawy? To była by moja chrzestna podróż i wolałbym jechać z opieką kogoś bardziej doświadczonego z samej Warszawy. Mam kawasaki er5 mam nadzieję że nie będzie za wolnym kompanem we wspólnej podruży.Witamy. Są też jeźdźcy z Warszawy, więc bez obaw. Szanowny vigaCMHQ istnieje szansa na przewodnika? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Karmazynowy - co do kasy: paliwo na jakieś 1300-1400km + 3 noclegi (cen jeszcze nie znam) + dodatkowe atrakcje :icon_mrgreen: olej napędowy itp...... wolkan - będziemy się starali o przewodnika. abu - na jakim etapie są noclegi ???? miałes coś organizować.... jak się uda to załatwiaj z niedzielę z przewodnikiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jeżeli Karmazynowy Mściciel nie poprawi ortografii, to nie pojedzie...Przypominam o przewodniku do zamówienia, żeby choć jeden dzień spędzić z odrobiną kutlury :D HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi