Skocz do zawartości

Nowa motorynka !!!

gumbej
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja już nic nie kupie od tych chu*ów chinoli kupiłem mini bika i tak nasza znajomość sie skończyła takiego gówna nie wyobrażałem sobie że można zrobić, czy wyobrażacie soebie żeby kolo zamachowe było przykręcane śrubą o twardości 4.8? 5.8 to szmelca a ta to już nie mam pojecia z cego jest. tydizeń ch*j pochodizł i już nie chodiz.... a próbowałem wielu sposobów żeby to badziewie uruchomić, po 3 dniach uchwyt silnika pękł , totalna porażka, a jak kolo ci mówi że 120 tyyś przejedzie ta motorynka to powiedz że niech sie w ten pusty leb pierdolnie, a jak przejedzie tyle to mu zapłacisz 10.tyś, a jak nie to on tobie 20. nie chce już pisac bo widze ze głupoty pisze.

Znajomy kupił sobie skuter tego chińskiego rometa i po kilku tygodniach użytkowania, przy wyjeździe ze stacji ... bum! Gostek leży na glebie, nie wie co sie stało podchodzi do maszyny patrzy, a tu rama pęknięta! ;) :( Dobrze ze dopiero ruszał i prędkość była nie duża to sobie nic szczególnego nie zrobił.

A najpierw w serwisie sie dowiedział że " to wina złego użytkowania" :flesje: w końcu się chyba jakoś dogadali ale nie wiem dokładnie. IMHO owoce tej polsko - chińskiej współpracy to g***o!!

Pzdr Adam :cool:

Znajomy kupił sobie skuter tego chińskiego rometa i po kilku tygodniach użytkowania, przy wyjeździe ze stacji ... bum! Gostek leży na glebie, nie wie co sie stało podchodzi do maszyny patrzy, a tu rama pęknięta! ;) :( Dobrze ze dopiero ruszał i prędkość była nie duża to sobie nic szczególnego nie zrobił.

A najpierw w serwisie sie dowiedział że " to wina złego użytkowania" :flesje: w końcu się chyba jakoś dogadali ale nie wiem dokładnie. IMHO owoce tej polsko - chińskiej współpracy to g***o!!

Pzdr Adam :cool:

ja wyznaję zasade ze za cene azjatyckiego g**na lepiej dorwać używany sprzęt renomowanego producetna

Odrazam zakupu, mam chińskiego quada w którym posypała sie cała elektryka... moduł zapłonu, regulator napięcia.... teraz jest projekt żeby w tą rame włożyć silnik od crossa 250 2T... fabrycznie nowego nie polecam bo kicha... bedzie wiecej stal niz jezdzil

ja wyznaję zasade ze za cene azjatyckiego g**na lepiej dorwać używany sprzęt renomowanego producetna

Dokładnie. Nie wiem dla czego wiara koniecznie chce kupic nówke jeżeli nie ma kasy na moto dobrej firmy.

Za 3400zł można już kupić dobry używany skuter jakieś yamaszki, peugeota, cpi, tgb itd. Chyba ze syn się uparł na crossika. ( Nie wiem w jakich cenach są używane crossy 50tki dobrych marek).

pozdr.

Edytowane przez YADT

> może nie do tematu chociaż nie wiem ale jak ktoś mieszka w warszawie to zapewne wie gdzie jest ulica ząbkowska (przy wieleńskim XD) w takim jednym sklepie na owej ulicy jest do sprzedania nowa motorynka tzn składana z nowych części przez właściciela sklepu (romet pony) za 1200 zł :) niestety bez homologacji ;) ;) :)

• 3 tygodnie później...

Odrazam zakupu, mam chińskiego quada w którym posypała sie cała elektryka... moduł zapłonu, regulator napięcia.... teraz jest projekt żeby w tą rame włożyć silnik od crossa 250 2T... fabrycznie nowego nie polecam bo kicha... bedzie wiecej stal niz jezdzil

I to jest fajny pomysl bo na seryjnym silniku Quad 250 jest jak muł.....a na silniku z jakiejs japonskiej ,,Ćwiary,, moglo by byc ciekawe tylko radzil bym wzmocnic taka rame i uklad przeniesienia napedu bo tam jest wszystko z plasteliny:].

Pozdro

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

-Honda VFR 750 rc36 I 90r.