PeKaWu Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Orientujecie sie czy beda jakies terminy w pazdzierniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) Też jestem ciekaw o co chodzi z tym szkoleniem? :banghead: bo z tego linku co dał "paradise" nic nie wynika, a tymbardziej odnośnie samego latania po torze?? ..a nie ukrywam nie chciałbym lecieć ponad 200 km z pod Warszawy żeby polatać może 30 min na torze a reszte postać i posłuchać min. o awaryjnym hamowaniu, jeździe w deszczu czy bezpiecznej odległości itp. :rolleyes: tymbardziej że tak jak pisze Emil2 - termin 26.09 był zarezerwowany jako "zwykły termin" ;/ Edytowane 23 Września 2009 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradise Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 [...] bo z tego linku co dał "paradise" nic nie wynika, a tymbardziej odnośnie samego latania po torze?? [...] z linku moze wiele nie wynikac, sproboj natomiast poczytac to co znajduje sie na stronie na ktora wskazuje, mysle ze posiadajac podstawowe umiejetnosc czytania ze zrozumieniem dodatkowo wspomagajac sie materialami fotograficznymi mozna miec mniej wiecej rozeznanie o co w tym szkoleniu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ----- Original Message ----- From: "Roland" <[email protected]> Jest to jazda podnoszaca sprawność w poruszaniu sie motocyklem. Będziesz miał możliwość z pojezdzenia na probach ustawionych pacholkami. W tym dniu nie przewidujemy jazdy wolnej. -----Original Message----- to ja chyba sobie daruje, takie cos juz przerabialem, starczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ale pachołki na torze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Chyba tez nadinterpretowałem sobie słowa TOR i SZKOLENIE. Bo wyobrazalem sobie szkolenie z jazdy stricte sportowej. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Chyba tez nadinterpretowałem sobie słowa TOR i SZKOLENIE. Bo wyobrazalem sobie szkolenie z jazdy stricte sportowej. Nie Ty jedyny :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) (...) szkoda bo mialem ochote sie pozniej poscigac,ale chociaz z toba sie poscigalem troche,Johny to ty jezdziles ta cbr f3 tak?? Pozdro Nie kto inny.......!!!!Ty sobie wyobraź jego mine jak go w koncu objade!!!!A nadejdzie taki dzień...... :icon_twisted: Cholera, to ja nie wiedziałem, że 20/09 w Lublinie były jakieś wyścigi. Szok :icon_mrgreen: (EDIT: eee daty mi się pomyliły - przepraszam Johny :biggrin: ) Edytowane 24 Września 2009 przez Kirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 EEE...... :icon_eek: znaczy w ogóle to było 20-stego...a wyscigi?? było ok.....chociaz sporo ludzi szybko rezygnuje...szkoda!!!!Ale zeby nie było - ja nikogo nie podpuszczam....... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) wie ktoś czy w październiku są jakieś "normalne" terminy Lublina ?? Edytowane 23 Września 2009 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 EEE...... :icon_eek: znaczy w ogóle to było 20-stego...a wyscigi?? było ok.....chociaz sporo ludzi szybko rezygnuje...szkoda!!!!Ale zeby nie było - ja nikogo nie podpuszczam....... :icon_twisted: :biggrin: Ja się nie daję podpuszczać - po prostu jak widzę, że ktoś się chce mnie wyprzedzić, to go puszczam. Już nawet zacząłem jeździć z rozłożonymi lusterkami :bigrazz: . aby widzieć "ścigantów". Ja tam lubię sobie pojeździć w swoim tempie, czasami gdy podoba mi się czyjaś jazda i trajektorie, to się podepnę na kilka kółek. Ale ścigania staram się wystrzegać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guliwer Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Kto się ścigał ten się ścigał. A i tak wszystkich objeżdżał gość na żółtej R1 w malowaniu Camela hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Kto się ścigał ten się ścigał. A i tak wszystkich objeżdżał gość na żółtej R1 w malowaniu Camela hehe :) pewnie jakiś stały-wyjadacz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuk Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Kto się ścigał ten się ścigał. A i tak wszystkich objeżdżał gość na żółtej R1 w malowaniu Camela hehe :) Mariusz;) przesympatyczny właściciel serwisu motocyklowego na ul. rapackiego w Lublinie na forum lubelskich motocyklistów (riders.lublin.pl/forum) występuje pod nickiem mariomotors i ma tą żółtą R1 w avatarze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi