Tasiek Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A czy 18 maja wjazd tylko ci co posiadaja suzuki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Może faktycznie jeśli chodzi o Radom to zróbmy osobny wątek bo się w końcu pomiesza. Ja byłem w Radomiu i pytałem to mi typek powiedział 100zł za 4 h, więc za 2h może faktycznie jest po 50zł, ale w godzinach od 12-16, więc nie wiem czy będzie wszystkim pasowało bo szkoła, praca itd. Mogę jutro, albo we wtorek zadzwonić do nich tylko kto i kiedy by się na to pisał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 (edytowane) Planuję wybrać się do Lublina 19-ego. Chętnie podłączę się do jakiegoś szybkiego bikera, albo szybkiej grupki. Z Warszawy :) Edytowane 12 Kwietnia 2009 przez vitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Jak bedzie pogoda, to tez jade 19.04. + kumpel rowniez na litrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafax Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja tez 19.04 jak nie pada + ewentualnie kolega Wpisalem sie w ankiecie jako rafal g - to jest jakas forma listy obecnosci/ rezerwacji miejsca czy jak sie przyjedzie to mozna polatac? Cabaniero pisal ze nie ale biorac pod uwage to ze jest tylko jeden dzien, w dodatku pierwszy raz w sezonie, wole sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Przynajmniej w zeszłym roku wyglądało to tak, że kto przyjechał i zapłacił 50 zeta ten latał... bez względu na to czy zapisywał się na jakieś listy czy nie.... Mam nadzieję, że uda mi się być na torze 19 go.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 informacyjnie, skoro w tym watku balagan juz zrobiony: Radom, piatek 17, godziny 14-18, jak cok cos to kontaktowac sie ze mna na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Od ktorej tor dla nas zarezerwowany w Lublinie 19.04? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Od ktorej tor dla nas zarezerwowany w Lublinie 19.04? Zdaje się że chyba od 10 do 15 - tej. pewności nie mam, ale coś koło tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Hej Czy jakas grupa z Wawy organizuje sie w celu wspolnego przelotu w dniu jutrzejszym do Lublina ??? Jesli tak to gdzie i o ktorej ?? Pozdrowionka Piotrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) 19.04.2009 - ZAGINĘŁA BLOKADA NA TARCZĘ ONGUARD MAGNUM Osobę, która przypadkowo wzięła moją blokadę na tarczę hamulcową, podczas dzisiejszych treningów na Torze Lublin, uprzejmie proszę zwrot/kontakt. Blokada leżała w futeralne na pasie nerkowym na ziemi. Obok leżał mój plecak na tylne siedzenie (Oxford Humpback). Wszystkie te rzeczy położyłem naprzeciwko uliczki którą wjeżdżało się na "parking" (tam na dole, gdzie ładnie w szeregu stała większośc maszyn). Jakby miejsca parkingowe były numerowane, to rzeczy zostawiłem na miejscu nr 1 (skrajne prawe - z punktu widzenia przyjeżdzających, graniczące z trawnikiem na której stali kolesie chyba Skodą z 2 motocyklami na pace, zaś za nimi na wale był bus z 3 niebieskimi gixxerami). Jak już wszyscy się zbierali, pojechałem nawinąc ostatnie 10 kółek i jak wróciłem to blokady nie było... :icon_evil: Nie podejrzewam nikogo o kradzież, bo po co komu blokada bez kluczy... Pewnie ktoś kto pakował się obok myślał, że to jego... Tu jest aukcja, gdzie są zdjęcia blokady tego typu: http://www.allegro.pl/item604751675_blokad..._hamulcowa.html Będę wdzięczny za info. W końcu "wszyscy motocykliści to jedna rodzina" :biggrin: Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Carlos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Wrzuci ktos zdjecia z niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Wrzuci ktos zdjecia z niedzieli? Siema, ja wrzucę na dniach linka do galerii. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 hej, no to czekam dzieki :) p.s. teraz juz wiem kto mnie tak loil na czarnym z750 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 hej, no to czekam dzieki :) p.s. teraz juz wiem kto mnie tak loil na czarnym z750 :clap: Sprzęt średnio się nadający na tor ale się starałem :wink: link do fotek: http://picasaweb.google.pl/motoenzo/TorLublin19042009 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi