cabaniero Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Na Joaśce jak zwykle można polegać..... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) No niestey chyba raczej jeszcze nic nie jest jasne :banghead: http://www.sendspace.pl/file/fiuRSnI3/ Zarzadcy toru starają sie uporać z mieszkańcami bloków obok :evil: Ps. Cabaniero to z Toba rozmawiałem kiedys na stacji w Elizowce? Ja Byłem pracownikeim owego "cepenu" :biggrin: Dodam tylko: wypowiedz Waldemara Czerniaka, prezesa ZO PZM w Lublinie. Audycja była nadana w czwartek 08,01,2009r. w MotoCentrum, fragment jest zamieszczony dzięki uprzejmości prowadzącego program Michała Adamiuka. Edytowane 17 Stycznia 2009 przez rafał 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) No niestey chyba raczej jeszcze nic nie jest jasne :banghead: http://www.sendspace.pl/file/fiuRSnI3/ Zarzadcy toru starają sie uporać z mieszkańcami bloków obok :evil: Ps. Cabaniero to z Toba rozmawiałem kiedys na stacji w Elizowce? Ja Byłem pracownikeim owego "cepenu" :biggrin: Dodam tylko: wypowiedz Waldemara Czerniaka, prezesa ZO PZM w Lublinie. Audycja była nadana w czwartek 08,01,2009r. w MotoCentrum, fragment jest zamieszczony dzięki uprzejmości prowadzącego program Michała Adamiuka. A przypominam sobie ... no faktycznie to chyba ze mną gadałeś .. witaj na forum... Miejmy nadzieję , że jednak będzie można polatać w Lublinie, bo to chyba najtańsza możliwość polatanaia po winklach w bezpiecznych warunkach... innych możliwości prawie nie ma , w Poznaniu trzeba słono bulić a na drogach wiadomo... ryzyk fizyk..albo uda się albo nie... Edytowane 17 Stycznia 2009 przez cabaniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jest jeszcze tor w Radomiu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) WITASKI!!! Chcę poinformować,że zarezerwowałam dwa terminy do śmigania na Torze: 18 i 19 kwietnia 2009r. Są to pierwsze wolne terminy w kwietniu i do tego jedyne!!!! W maju nie żadnych wolnych terminów!!!! A co do czerwca to będzie wiadomo dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Tyle udało się uzgodnić. Cena za wjazd - może zostanie taka jak w ubiegłym sezonie czyli - 50 zł albo Prezes podniesie ( sam jeszcze nie wie). Chcę jeszcze poinformować,że 18 kwietnia 2009r. w godzinach 10.00- 15.00 czyli w czasie zarezerwowanym na jazdę organizowane będzie szkolenie z techniki jazdy.Koszt na tę chwilę wliczony jest w opłatę za wjazd na Tor. Więcej szczegółów niebawem. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Edytowane 23 Stycznia 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Chcę jeszcze poinformować,że 18 kwietnia 2009r. w godzinach 10.00- 15.00 czyli w czasie zarezerwowanym na jazdę organizowane będzie szkolenie z techniki jazdy.Koszt na tę chwilę wliczony jest w opłatę za wjazd na Tor. Czy da sie smigac po torze normalnie 18 kwietnia, czy grupa szkoleniowa bedzie korzystac z toru i trzeba bedzie zjezdać do pit stopu?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Maj bez treningów ??? O żesz w dupę... miejmy nadzieję , że w Pionkach tor powstanie szybko... bo coś mi się wydaje, że jednak w Lublinie już sobie tak nie polatamy jak w zeszłym sezonie... a szkoda, bo fajny ten tor... Polska to dziwny kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron5757 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 jako ze to moj pierwszy post na tym forum,to powiem "witam"sa jakies zapisy,czy specjalna lista na ktora trzeba sie zapisac?aby wjechac na ten tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 jako ze to moj pierwszy post na tym forum,to powiem "witam"sa jakies zapisy,czy specjalna lista na ktora trzeba sie zapisac?aby wjechac na ten tor? Nie ma... przyjeżdżasz na określoną datę, godzinę... wyskakujesz z pięciu dych... robisz znak krzyża i ogień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron5757 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 ...hehee,spoko w takim razie aby pogoda dopisała to widzimy sie na torze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 nie no tylko nie to. Normalnie bym kogoś udusił by odreagować, najlepiej kogoś z prostestujących mieszkańców :icon_twisted: Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Spokojnie. Z tego co napisala Asia wynika jedynie, ze w maju nie ma treningow. Moze ktos juz wczesniej zarezerwowal sobie weekendowe terminy? Asiu, jak dokladnie to wyglada? Czy orientujesz sie z czego wynika brak terminow majowych? Moze powinnismy sie lepiej zorganizowac, zeby zapewnic sobie czestsze treningi? Uzgodnic z wlascicielem obiektu harmonogram na caly sezon, ustalic liste pewnych uczestnikow, spisac jakas umowe i dokonac zaliczki? Mysle ze dla wlasciciela toru liczy sie pewny zysk i przewidywalnosc sytuacji. Byc moze teraz mu tego brakuje i nie traktuje nas na powaznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 (edytowane) Spokojnie. Z tego co napisala Asia wynika jedynie, ze w maju nie ma treningow. Moze ktos juz wczesniej zarezerwowal sobie weekendowe terminy? Asiu, jak dokladnie to wyglada? Czy orientujesz sie z czego wynika brak terminow majowych? Moze powinnismy sie lepiej zorganizowac, zeby zapewnic sobie czestsze treningi? Uzgodnic z wlascicielem obiektu harmonogram na caly sezon, ustalic liste pewnych uczestnikow, spisac jakas umowe i dokonac zaliczki? Mysle ze dla wlasciciela toru liczy sie pewny zysk i przewidywalnosc sytuacji. Byc moze teraz mu tego brakuje i nie traktuje nas na powaznie? Cześć! Prezes powiedział,że majowe łikendy są zajęte na imprezy samochodowe lub inne Ogólnopolskie. Zapytam Go jeszcze może ktoś zarezerwował terminy również na motocykle i dam Wam znać czy można ewentualnie do kogoś dołączyć. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Edytowane 6 Lutego 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 (edytowane) Cześć! Prezes powiedział,że majowe łikendy są zajęte na imprezy samochodowe lub inne Ogólnopolskie. Zapytam Go jeszcze może ktoś zarezerwował terminy również na motocykle i dam Wam znać czy można ewentualnie do kogoś dołączyć. /color] Jeden z terminów (31,05) został zarezerwowany przez LGW"Partyzant" na organizację Wyścigów Super-Veteran. tu jest "zajawka" http://www.rajdlubelski.pl/ Wspomnę, że poszukujemy chętnych do wsparcia organizacyjnego, ponieważ z założenia impreza ma być duża i ogólnopolska. Przewidujemy też ewentualnie pokaz stuntu lub pokazowy wyścig motocykli współczesnych, dlatego ewentualnie zapraszam do rozmów osoby zainteresowane. :flesje: Edytowane 6 Lutego 2009 przez skrzydlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?acho Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja z tego co wiem to w każdy czwartek tor jest dostępny dla sekcji motorowej, wystarczy tylko zapisać się w pzmocie i opłacać składki roczne. Wpisowe 30zł i opłata za rok ok 78zł. Wiem to ponieważ razem z kumplem i kilkoma innymi goścmi będziemy tam szaleć miniaczami, ja czasem większą maszyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi