Skocz do zawartości

LUBLINerring MotoGP !!!

TUREK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie bylo

foty wrzucajcie (nie na rapidshare, pliz!!!, mediafire com - mozna sciagac bez ograniczen)

no to jeszcze bym dodal, ze kilku kolegow zaliczyło zielone

niektorzy mieli fuksa i zrobili to w pionie, inni nie mieli fuksa i zrobili "orkę" (czynność rolnicza)

a kolega od niebieskiego GS: jak chcesz kleic ten licznik, to sie skontaktuj

YZF750R - stary ale jary

KLX250E - tak samo... ;)

Starym zwyczajem melduje sie ze dojechalem, pogoda tym razem dopisala i jezdzilo sie bardzo fajnie. Pozdrawiam wszystkich i do nastepnego razu.

PS. PeKaWu: dojechales jakos ?

O 1630 bylem w domu. Nic nie boli, siniakow brak :biggrin: no i moto prowadzi sie ok wiec wyglada na to, ze poza lewym podnozkiem strat brak. No moze ucierpiala jeszcze moja duma ;) Mimo wszystko debiut na torze uznaje za udany. Zdobylem wiecej doswiadczenia niz sie spodziewalem ;) Dzieki wszystkim zainteresowanym za pomoc :)

zapomnialem, ze musze sobie kupic nowe spodnie :biggrin:

pozdrawiam

Piotrek

Edytowane przez PeKaWu

Byłem pierwszy raz na torze w Lublinie i mam nadzieję że nie ostatni... było zajebistycznie, na szczęście bez dzwona a i KLV dał radę... Pozdro wszystkim uczestnikom.

Edytowane przez cabaniero

Powiem szczerze, że było ekstra :icon_razz: . Zapowiadało się kiepsko, ale jakoś jakoś poszło i chmurki uciekły. Latanie po tych winkielkach był ekstra oprócz tych negatywnych incydentów "orki" jak ktoś już napisał. Fotek powinno być sporo od Jędrzeja i motocklistki w bojówkach. Strasznie negatywnie działają na nie takie sytuacje z wywrotkami, wówczas wolę troche spokojniej. Jeszcze raz dziękuję przede wszystkim Tobie Asiu bo dzięki Tobie było to możliwe. Miło wiedzieć , że jest jakaś dusza motocylowa lubelska wspierająca formalności zaoczne z załatwianiem toru. :icon_mrgreen: Jeszcze raz dzięki mimo, że się nie znamy:)

Aha coraz bardziej sie przekonuję, że dzieki niektórym instruktażom pana M i J uśiwadamiam sobie swoją nieiwedzę jeździecką :biggrin:. Będę ćwiczył, ćwiczył i ćwiczył

Strasznie negatywnie działają na nie takie sytuacje z wywrotkami

Wyluzuj Stary! Widze ze przejmujesz sie bardziej ode mnie choc wcale nie masz powodu :icon_mrgreen: W kazdym razie nie jest wcale tak zle i wiecej bylo strachu o potencjalna wywrotke niz to warte :eek: Juz teraz wiem ze nawet na torze nie ma co wykorzystywac szerokosci w 100% (tym bardziej bede na to uwazal na drogach publicznych i ciesze sie ze przekonalem sie o tym w tak przyjaznych okolicznosciach).

Takie treningi powinno sie traktowac jako okazje do cwiczenia techniki zostawiajac sobie margines i pokonujac zakrety ciasniej a przez to troche wolniej co przeciez nie ma zadnego znaczenia bo sie tam i tak nie scigamy. O tym ostatnim niestety zapomnialem :icon_razz: Pozdrowienia dla kolegi na srebrnym gixerze ktory okazal sie troche za szybki :biggrin:

pozdrawiam

Piotrek

Fotki są super, jak widać brakuje mi trochę do profesjoalistów ale uczę się , a tor to doskonałe miejsce na takie rzeczy tym bradziej , że jest strasznie ciasny. Dzieki za te fotki jestem nawet na 3 lub 4-ech, szczere dzieki kolego.

PeKaWu ja się tak strasznie nie przejmuję ale widziałem że niezle Ci szło więc tym bardziej byłem zaskoczony że przygruzowałeś. Wolałem troche zdysansować sie do swoich umiejętności. Fajnie latałeś i ważne , że Tobie nic się nie stało i maszynce także niewiele. Jest ok :icon_twisted:

tor to doskonałe miejsce na takie rzeczy tym bradziej , że jest strasznie ciasny.

Spójrz tutaj: http://www.pzm.pl/Karting/Tory_Kartingowe . Lublin jest z tego najspokojniejszy :icon_rolleyes:

Emil2: Super fotki. Dzięki wielkie. Czlowiek moze wyłapać na nich wiele błedów.

Nie wiem czy Jędrzej sie tu udziela wiec rzucę linkami do do fotek i filmu. Sa na forum ProMotora: http://nasza-klasa.pl/school/115929/2/forum/31?page=3

Na wypadek czego linki bezposrednio

http://cid-d46f4bb84a0e300e.spaces.live.co...0E300E!156/

http://cid-d46f4bb84a0e300e.skydrive.live....29.06.2008/Foty

Hej!

Zaklepać termin lipcowy czyli 27.07.2008r.( niedziela w godz. 10.00 - 15.00)

Pytam bo potwierdzę w PZMOT.

Pozdrawiam --- Joaśka

ZAKLEPAĆ !

poproszę :icon_mrgreen: