cabaniero Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Z tego co ja zrozumiałem, to od 9 do 14 tor jest tylko dla nas. W niedzielę impreza zaczyna się od 15. No tak, ale zapewne będzie sporo różnych osób się kręcić, organizatorów, uczestników, gapiów itp itd... ale nic to i tak będę w niedziele o 9 tej w Lublinie. Jak ktoś napiera od strony Białegostoku to można się styknąć gdzieś w trasie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może warto być w sobotę na torze? Koledzy z Lublina? Warto? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może to Was dodatkowo zainteresuje:http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-...-pid-57489.htmlDruga część imprezy po Waszym śmiganku. Tak jak już kiedyś wspominałem nasze lokalne inicjatywy powoli bo powoli i czasem z oporem materii ale jednak idą do przodu :banghead: Orientujesz sie ile maja potrwac zajecia z Wajda w sobote i co jest w programie? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power997 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Dopiero teraz przyuważyłem termin. Wbijam się, dopisalem się na doodle, jak nie bedzie miejsca to przynajmniej się przejadę do lublina.. pozdr.Power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może warto być w sobotę na torze? Koledzy z Lublina? Warto? PozdrawiamMyślę, że warto. Tylko, że to pierwszy raz tak oficjalnie i trudno mi na razie powiedzieć w jakim kierunku pójdą te spotkania.Tu: http://www.automobilklub-lubelski.pl/ masz kontakt, możesz zadzwonić i podpytać.W ogłoszeniu AKL-u, które dostaliśmy zapraszani są także skuterowcy więc pewnie program i czas trwania będzie dostosowany do ilości i rodzaju pojazdów jakie przybędą.Sam niestety nie będę i bardzo żałuję ale zaplanowałem od jutra weekend zanim to info się pojawiło. Na pewno jednak chcemy aby takich spotkań było więcej i sądzę, że to dopiero początek inicjatywy, która będzie się rozwijać. Czy w takiej otwartej formie - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Jeśli ktoś posiada, to proszę o aktualny numer kontaktowy (najlepiej kom.) do zarządcy tego toru. Może być na PW.Dzięki z góry. Edytowane 27 Czerwca 2008 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Z tym wiekiem to nie ma co się spinać,jedyną osobą ,która moze ponieść konsekwencje to jestem ja, odpukać!!) nie ma konkretnego oficjalnego organizatora to też tak jak napisałem wyżej.Poza tym nie ma takich wymogów prawnych ,że osoby niepełnoletnie nie mogą wjezdzac na tor,ludzie bo zaczniemy swirowac zaraz z tego wszystkiego.Jeszcze się okaże, że z domu nie można wychodzić bo będzie nagonka na niepełnoletnich.Chodziło mi poprostu o sam wjazd bez zapowiedzi.Ale i tak mi sie nie uda dojechac bo moto padło-tym razem elektryka :) będzie jeszcze w tym sezonie organizowany lublin?? A nie wiem co jest smiesznego w "pozdro 125" (znaczy az tak smiesznego)?? Nie no za duzo jaracie :) Nie nadarzam za Waszym poczuciem humoru za cienki bolek normalnie jestem :D Na poprawe humoru dla kolegi....POzdro 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) bedzie wiele wyjazdow, masz jutro caly dzien zeby odpalic maszyne - "nie pitol tylko naprawiaj" jak skonczysz przed polnoca, to zdazysz sie wyspaczobacz DOODLE :icon_eek:, strona wczesniej tak dla niezdecydowanych: http://new.meteo.pl/php/meteorogram_list_c...pl&cname=Lublin Edytowane 27 Czerwca 2008 przez suszi Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 A nie wiem co jest smiesznego w "pozdro 125" (znaczy az tak smiesznego)??Na poprawe humoru dla kolegi....POzdro 125 Nie mialem na mysli nic zlego :buttrock: Odnioslem wrazenie ze ma to akcent humorystyczny. Peace :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 moze ma ktos jak zabrac/pozyczyc baze do laptimera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 o której ruszacie z pod orlenu (Zakręt) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 z ursynowa o 7 rano, koncowka rosoła, skret na doline sluzewiecka, wczesniej jest taki wjazd w orawo i dlugi 3ci pas, tam ustawka o 7mej Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 o której ruszacie z pod orlenu (Zakręt) :)7, bylo info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Starym zwyczajem melduje sie ze dojechalem, pogoda tym razem dopisala i jezdzilo sie bardzo fajnie. Pozdrawiam wszystkich i do nastepnego razu. PS. PeKaWu: dojechales jakos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witam1 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 hej, jak ktos ma jakieś fotki lub inne cyfrowe wspomnienia z ostatniego wypadu do Lublina to bardzo prosze o info. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi