MadboY Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 2ga polowa lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 a moze cos na czerwiec ?w lipcu mnei niema :-/tak raz na miesiac by bylo OK Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 a moze bysmy zrobili jakas ustawke na bilgoraj? trzeba sie ciwczyc wszedzie a nie tylko na jednym torze bo w koncu bedziesz go znal na pamiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadboY Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 czerwiec to sesja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Mogę dać namiary kiedy w Biłgoraju tor jest wolny, żeby darmo nie jechać. Teraz coś tam łatają, może wreszcie będzie równiej. Wjazd 10 zeta od moto za godzinę, ale z portierem da się jeszcze dogadać. Można dzwonić 600246395. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A jaki ten Biłgoraj jest w porównaniu do LBN?? Lepsiejszy czy gorszejszy??? Co do ustawki to mi pasuje od 1 lipca do 10 lipca,poznije moze być cienkoo az do wrzesnia.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A jaki ten Biłgoraj jest w porównaniu do LBN?? Lepsiejszy czy gorszejszy??? Pewnie, że gorszejszy.Tor typowo kartingowy, ciasne zakręty, czas przejazdu okrążenia to ok 50 s. Miejmy nadzieję, że po remontach będzie bez chopek. Gdzieś w necie jest plan, ale nie chce mi się szukać, na czasie zapodam. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Gdzieś w necie jest plan, ale nie chce mi się szukać, na czasie zapodam.Mi sie chciało i poszukałem :icon_mrgreen: trochę danychDługość toru: 1150 m. Szerokość toru: 12/8m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 A jaki ten Biłgoraj jest w porównaniu do LBN?? Lepsiejszy czy gorszejszy??? Co do ustawki to mi pasuje od 1 lipca do 10 lipca,poznije moze być cienkoo az do wrzesnia.pzdrGdzieś w tym wątku opisywałem wrażenia (ale nawet mi nie chce się szukać :biggrin: ) nawet kawałek filmu podpinałem.W skrócie: gorsza nawierzchnia, prawoskrętny, niebezpieczniejszy (rowy, krzaki) ale 2 czy 3x jeździliśmy i nawet dawało radę. A jeśli coś podremontowali to będę musiał się wybrać obejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackyk Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Hej Wszystkim :buttrock: Udalo mi sie w koncu zarejestrowac wiec korzystam z mozliwosci i Wielkie Dzieki za wspolne latanie w zeszla sobote po torze... pierwszy raz bralem udzial w takiej imprezie i mam nadzieje ze nie ostatni... moze next time uda mi sie kogos wyprzedzic... :flesje: specjalne podziekowania dla sympatycznej kolezanki ktora przywiozla gorace kuraki jak rowniez dla drugiej rownie sympatycznej osobki ktora robila fotki moim aparatem... :icon_mrgreen: napiszcie pls jak wkleic foty na forum to zamieszcze kilka naprawde swietnie uchwyconych pozycji... :icon_mrgreen: pozdraviam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 napiszcie pls jak wkleic foty na forum to zamieszcze kilka naprawde swietnie uchwyconych pozycji... :buttrock: pozdraviam wklejasz linka do galerii , bo fotek tu sie nie wkleja. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackyk Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 udalo sie... ponizej link :banghead: http://picasaweb.google.com/Jackyk12/TorLublin pozdraviam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadboY Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 jackyk - fajne fotki, dzieki. Daloby rade skolowac je w lepszej rozdzielczosci? Bo 2 szt mi sie bardzo podobaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackyk Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 mowisz - masz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadboY Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dziekowalem prywatnie, ale i tu to zrobie :icon_mrgreen: tak BTW. to niepotrzebnie zawracalem Ci glowe. Kazdy sobie moze wziac zdjecie w pelnej rozdzielczosci. Male HOW TO dla tych co moze tego nie wiedza:- klikamy na interesujaca nas miniaturke, otrzymujac wieksze zdjecie.- zaleznie od przegladarki klikamy w "pokaz obraz" czy po prostu kopiujemy adres samego obrazka i wklejamy w okno przegladarki.- wyglada to np. tak:http://lh5.ggpht.com/Jackyk12/SECc3yf1FNI/....JPG?imgmax=720- usuwamy "?imgmax=720" i mamy pelnowymiarowe zdjecie 1600x1200 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi