MYCIOR Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Joaśka i Darek wielkie dziekówa za to co zrobiliście dla nas!! co do fotek to fotka 325 :icon_razz: pzdr ps. pytanko do chlopakow wracajacych ze mna - ile was skasowali za most ?? co do łapanka to mnie i pAq'a po 200 zł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) co do łapanka to mnie i pAq'a po 200 zł :icon_biggrin: to was tez?na moscie siekierkowskim srebrny passat, tzn ja sie przeciskalem troche z tylu, wiec widzialem jak podejrzanie szybko zmienil pas za chlopakami (ZZR400 i CBR1000)za chwile patrze co k** tak powoli jada, a tam dyskoteka, niebieskie lampki w aucie i napis policja na pol tylnej szyby.... Edytowane 26 Maja 2008 przez suszi Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Joaśka i Darek, uszczypnijcie mnie bo nie wierzę... ;-)Tacy ludzie jak Wy przecież nie istnieją. To niemożliwe żeby w obecnych czasach, absolutnie bezinteresownie poświęcać swój czas, środki i w ogóle (w szczególności to 'w ogóle'), na uprzyjemnianie życia innym. Strasznie ale to strasznie Wam dziękuję. Robię to późno bo dopiero doszedłem do siebie ;-)Jeśli tylko znajdziecie się w jakiejkolwiek potrzebie - walcie jak w dym. Tyle, ile będę w stanie - pomogę!Dzięki Wam, ten weekend utrwali się na bardzo długo... Pozdrawiam i ściskam serdecznie,-UFI- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ja również chciałem serdecznie podziękować Joaśce i Dareczkowi. Na siekierkowskim zatrzymali mnie i kolegę na czarnej 929 z zadupkiem od 1000.Nagrali nam film przy 140. Chcieli wlepić po 10p i 400zł ale udało sie dogadać na jeden mandacik za 10p i 500zł. Więc cały wypad wyszedł nas drożej o 250zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 wy tak nie dziekujcie Asce i Darkowi bo ona sie przeciez przyznala dlaczego to robi i na jaki kask zbiera :biggrin: :wink: :) , ode mnie tez dzieki. Wszystko pieknie ladnie tylko ten mandat za 200 zl niemily, szczegolnie ze gliniaze byli hamscy i czepialscy, nie dostalismy za predkosc tylko ze chcielizmy pomoc innym motocyklistom :[ trzeba bylo spier...ac :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ja też dziękuję za wszystko!!! Żałuję że mogłem być tylko w sobotę ale emocji i tak było dużo. Oby takich weekendów było jak najwięcej :biggrin: No i dzięki za fotki :cool: Nasza podróż w sobotę do wawy bez wiekszych przygód. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 wy tak nie dziekujcie Asce i Darkowi bo ona sie przeciez przyznala dlaczego to robi i na jaki kask zbiera :P :P :P , ode mnie tez dzieki. Wszystko pieknie ladnie tylko ten mandat za 200 zl niemily, szczegolnie ze gliniaze byli hamscy i czepialscy, nie dostalismy za predkosc tylko ze chcielizmy pomoc innym motocyklistom :[ trzeba bylo spier...ac ;)A trzeba było tak zap... szybko jechać :P Kasa poszła na Państwo a jakbyście spokojnie jechali to zaoszczędzone na mandatach pieniądze ( jakieś 900 zł) przekazalibyście mnie ;) i wtedy kask bym miała a i jeszcze kominiarkę i cóś do tego. A tak poszło się piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Żart oczywiście A TY SAM BEZDOMNY ale PRZYGARNIAJĄCY BEZDOMNE ŚLIMAKI p A q--- musiałeś mnie wydać :buttrock: Człowiek się stara a tu co? Teraz poważnie Panowie !Wprawdzie pogoda niezbyt dopisała ale polataliście trochę,pośmialiśmy się etc.Są tylko dwie sprawy przez które mam po pierwsze : złamane serce- to przez Gościa z bukietem smyczy przy dresach na fotce 325. Spać nie mogę,nie jem tylko o Nim myślę.Po drugie jeszcze gorsze: dowiedziałam się dziś dzięki Panu UFI,że przez 38 lat żyłam w nieświadomości iż moja osoba jest prawdziwa.A tu co? Mnie nie ma :crossy: jak napisał UFI.Na pocieszenie mam to ,że zdążyłam zobaczyć BOŻYSZCZE w motolotni ( 325 ) i jednak 38 lat to szmat czasu nawet jeśli tkwiłam w błędzie.Cóż tak bywa MYCIOR- wywietrzyłeś smród moczu,który się do Ciebie przyczepił? Raz jeszcze chcę uścisnąć Wasze Grabki i powiedzieć DO ZOBACZENIA NEXT TIME! Pozdrawiam ---Joaśka PEESJak jeszcze raz przyjedzie ten co mu bluzę pożyczałam i będzie krakał na temat deszczu i go znowu wywoła to ja za siebie nie odpowiadam :crossy: Wpadnę na tor, złapie za zadupek ( maszynę) i sobie pojeździsz :wink: p A q --- seks kipiał z Ciebie jak wyskoczyłeś w tych dresach na torze DZIĘKI za ten cudowny obraz Gościa w kombi i dresach na ścigaczu.Ale kolory dopasowane czyli gust masz.Nie wiem czy Koledzy wiedzą ale ........ Ja mu te spodnie w samochodzie zdejmowałam. Ale emocje były.Ja taka poważna ,stateczna a tutaj młody choć bezdomny. Zakładam nową partięPartię Przyjaciół Bezdomnych Ślimaków ( i p A q -ów ) i Prezesem będzie w/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ale sie mnie czepilas, chyba ci zapadlem w pamiec :biggrin: :) :clap: tylko czy pozytywnie czy negatywnie ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 PEESJak jeszcze raz przyjedzie ten co mu bluzę pożyczałam i będzie krakał na temat deszczu i go znowu wywoła to ja za siebie nie odpowiadam :icon_mrgreen: Wpadnę na tor, złapie za zadupek ( maszynę) i sobie pojeździsz :biggrin: sie czepiasz :)i jeszcze napisala TEN TEN sie nazywa, sama powiedzialas ze wiesz z kim rozmawiasz ;Pa co padalo? rano pokropilo, zeby pozniej bylo ladnie do samego konca i slonko po powrocie do domu ale fajnie bylo coby nie gadac jeszcze sprawa fotek z drugiego dnia i fotek dziewczyn z piwrwszego dnia (byly takie 2 co wszystko obfotografowaly) Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Hmm, a skąd to Myciorowi się wzieło? Bo mnie też coś takiego dziwnego się przyplątało w niedziele jak wracałam z Lublina. I zastanawiałam się skąd to, bo fakt faktem zadowolona byłam z wypadu, ale nie posikałam się ze szczęścia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadboY Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 No niestety, rozluznienie po trasie na 5km przed chata i zapomnialem sie, ze na Siekierkowskim czesto jezdza z wideoradarem. Ale ze maja Paski i to z kamera z tylu to nie wiedzialem. Jechalismy spokojnie w miare z ruchem i mnie podpuscili jadac przede mna.. heh. PS. to ja jestem tym gosciem od czarnej 929 z tylkiem od 1000 :icon_biggrin: Wczesniej tu nie pisalem, wiec witam! Dzieki za jazde. Bylo na prawde super. Umiejetnosci poszly ostro w gore! Juz nie moge sie doczekac nastepnego wypadu. PS2. Mam prosbe. Gosc, ktorego imienia nie pamietam, z Wawy na CBR 600F4 ze "sportowym hamulcem" nagral filmik - na ktorym jest kilka moich winkli - dlatego prosze o jakies zamieszczenie go na sieci czy inna publikacje w miare mozliwosci. Z gory wielkie dzieki. No i oczywiscie WIELKIE DZIEKI sie naleza dla Aski i Darka. Tak samo jak Ufi nie wierzylem do tej pory w istnienie takich ludzi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 PS2. Mam prosbe. Gosc, ktorego imienia nie pamietam, z Wawy na CBR 600F4 ze "sportowym hamulcem" nagral filmik - na ktorym jest kilka moich winkli - dlatego prosze o jakies zamieszczenie go na sieci czy inna publikacje w miare mozliwosci. Z gory wielkie dzieki. Pozdro :icon_razz: film krotki ale jest. Zgram go na kompa i gdzies wrzuce na necie tylko na pewno nie dzisiaj. PS. W oczekiwaniu na nastepny 'Lublin' trzeba sie jakos ustawic na wspolne latanie w wawie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Hmm, a skąd to Myciorowi się wzieło? Bo mnie też coś takiego dziwnego się przyplątało w niedziele jak wracałam z Lublina. I zastanawiałam się skąd to, bo fakt faktem zadowolona byłam z wypadu, ale nie posikałam się ze szczęścia :) no sęk w tym, ze to nie był moj mocz :cool: , nie wiem czy to lepiej, chyba raczej gorzej.W tych domkach co wynajeliśmy to akurat mi sie dostała kołderka ze środka składu, która chbya była nie prana - ot cała historia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadboY Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Luker_zet - oki, pospiechu nie ma. Wazne, ze jest pamiatka :cool:A co do posmigania to na pewno tylko niestety kiepsko u mnie z dyspozycyjnoscia czasowa: studia dzienne + praca. Cos mi sie obilo o uszy, ze powstanie filmik ze wszystkimi podsumowujacy caly wypad. Dobrze slyszalem? :) No i fotki z 2go dnia mile widziane hehe Pozdro Edytowane 27 Maja 2008 przez MadboY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 No to kiedy następna ustawka??? Moze zaklepac jakiś dalszy termin, bo co za duzo to nie zdrowo,a po drugie nie urobie na mandaty :icon_exclaim: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi