rommi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dobra, o ile nie będzie padać lecę z Wami :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Walcze ze sprzeglem jak czesci bede mial do PT podlaczam sie na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) To ja tez sie dopisuje w tym watku, zeby nie bylo :). Spotkam sie z wami na miejscu o 11:00. Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 http://pogoda.wp.pl/date,2007.08.04,mswitch,0,polska.html oby sie nie sprawdzila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Witajcie!W niedziele ekipa z Lublina planuje spot i jakieś latanie, czy jakbyśmy Was na moment odwiedzili na torze (oczywiście w celach rekreacyjno-widowiskowych) nie bylibyście na Nas źli :)? Tak przyjechać, przywitać się, zamienić parę zdań i out. Jeżeli nie, to się nie obrazimy. Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez Paweł_87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) http://pogoda.wp.pl/date,2007.08.04,mswitch,0,polska.html oby sie nie sprawdzila... przestań siać defetyzm ;) pees. musi być pogoda bo ja specjalnie nowe kapciochy na wyjazd zakładam....BTW nie kupujcie :) ;) Witajcie!W niedziele ekipa z Lublina planuje spot i jakieś latanie, czy jakbyśmy Was na moment odwiedzili na torze (oczywiście w celach rekreacyjno-widowiskowych) nie bylibyście na Nas źli :lalag:? Tak przyjechać, przywitać się, zamienić parę zdań i out. Jeżeli nie, to się nie obrazimy. ale jest mały problem bo my jedziemy tam w sobotę :crossy: - w sobotę wpadajcie śmiało. Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) no przeciez mowie zeby sie nie sprawdzila :) a w ile zjechales D208 ? mowimy o GP tak? moja starczyla na 3-3.5tys rok temu, a w tym roku nowiutki Pilot Sport 3tys i koniec --> tez nie kupujcie tego gowna. na przod mam supercorse w piatek zakladam , na tyle zostaje pilot sport bo duzo miesa na bokach jest, a pozniej na tyl nie wiem co zalozyc... moze tez supercorse?? albo kupie jakas z toru - na tyle samo starczaja. Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dobra dobra. GUma im lepsza tym szybciej schodzi. Zawsze mozecie zalozyc jakas turystyczna gume w miare(do r6 wyda bo ma 180). Wtedy bede zakrety na kwadratowo, ale ile bedziecie mogli na niej przejechac hahaha. Cos za cos. Ja tez widze ze moj Pilot Power ucieka. Im cieplej tym szybciej :icon_twisted: :biggrin:A nowy set 1200 :icon_twisted: Wracajac do tematu:Ale sie najaralem na ten tor, dzis zakladam crash pady :icon_mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) nie no panowie żartowałem z tymi D208-kami ( tam jest filmik z palenia :icon_razz: )..... naprawdę fajna guma (tylko w chłodniejsze dnia od startu dłużej sie nagrzewa niż jakaś zwykła stricte szosowa guma ) zrobiłem na niej 8180 km :clap: (wynik rewelacyjny patrząc na to co guma musiał wytrzymać :icon_eek: ) do wczorajszego spalenia z tym, że ostatnie km to siłą woli bo bieżnika nawet pod mikroszkopem nie dało się dojrzeć :bigrazz: no i potwierdziła się typowa bolączka D208-ek czyli ząbkowanie przodu... :) a już od dzisiaj na Supercorsie latam :buttrock: Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Czesci wlasnie dotarly :icon_exclaim: wieczorem zrobie sprzeglo :icon_eek: takze lece z Wami w sobote na tor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zrobcie jedno kolko honorowe w moim imieniu :icon_mrgreen: Ja bede sie zanudzal na szkoleniu...Zycze udanej i bezpiecznej zabawy :icon_razz: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 potwierdzam swój wyjazd pod warunkiem, że będzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ludziska, ja chętnie przyjade popatrzeć jak latacie :flesje:Kasa na bilet, żeby "spróbować toru" może by się znalazła ale niestety ciuchów motocyklowych jeszcze sie nie dorobiłem, także będę tylko w roli gapia..I właśnie mam pytanie do Was. Czy żeby wjechać i popatrzeć płaci się jakiś bilet?Pozdrawiam i naprawdę bardzo Wam zazdroszczę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ludziska, ja chętnie przyjade popatrzeć jak latacie :cool:Kasa na bilet, żeby "spróbować toru" może by się znalazła ale niestety ciuchów motocyklowych jeszcze sie nie dorobiłem, także będę tylko w roli gapia..I właśnie mam pytanie do Was. Czy żeby wjechać i popatrzeć płaci się jakiś bilet?Pozdrawiam i naprawdę bardzo Wam zazdroszczę ;)Przemuś-- zabierzesz mnie ze sobą. Dołoże się jeśli trzeba :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a kto bierze grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi