TUREK Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) 8:15 jeżeli chcesz jeszcze zatankować 8:30 WYJAZD !!!(wszyscy zatankowani pod korek !!!!) - następne tankowanie w Lublinie... miejsce spotkania (fotka) :) ORLEN WAŻNE!!! z uwagi na niepewną pogodę na chwilę obecną ostateczna decyzja zapadnie w sobotę rano około 7:00 -7:15 (będę dzwonił do Lublina jak wygląda sytuacja na miejscu - zakładając, że prognozy będą dawać nadzieję na resztę dnia) -siła wyższa... :icon_mrgreen: pees. jakby coś się wydarzyło wcześniej będę informował na bieżąco :icon_eek: Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Russian Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 WAŻNE!!! z uwagi na niepewną pogodę na chwilę obecną ostateczna decyzja zapadnie w sobotę rano około 7:00 -7:15 (będę dzwonił do Lublina jak wygląda sytuacja na miejscu - zakładając, że prognozy będą dawać nadzieję na resztę dnia) -siła wyższa... ;) pees. jakby coś się wydarzyło wcześniej będę informował na bieżąco :notworthy:To slabo, bo ja w pt (dzisiaj) wieczorem musze pozyczyc przyczepe, aby rano (7:30) moc wyjechac. Nic wczesniej nie bedzie wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Sprawdzałem przed chwilę pogodę na ICM (http://meteo.icm.edu.pl/) i niestety Lublin jutro nie wygląda najlepiej.. Sprawdzę jeszcze raz wieczorem, ale jeśli nie zmienią się prognozy, to ja niestety rezygnuję, jazda w deszczu to żadna przyjemność :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ludziska, ja chętnie przyjade popatrzeć jak latacie :)Kasa na bilet, żeby "spróbować toru" może by się znalazła ale niestety ciuchów motocyklowych jeszcze sie nie dorobiłem, także będę tylko w roli gapia..Ja tez nie :buttrock: Nie marudz tylko przyjedz polatac, jesli bedzie pogoda oczywiscie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kurde wlasnie dowiedzialem, ze jutro tez pracuje.. Ale moze jakos sie wyrwe :)No tylko ta pogoda... ja zawsze sprawdzam na onecie i w 95% sie sprawdza.. Ale 5% na słoneczko zawsze zostaje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 WAŻNE: kto bierze grilla? :) a z rzeczy mniej waznych: mysle ze deszcz nie stanowi zadnego problemu, jest nas wielu, mozna wiec na kazdym winklu rozlozyc folie malarska -- chyba 1.5zl na 15m2 wiec zaden majatek ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 p..... chmury a jak cos to nie da rady przeniesc na nd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 pogoda na wp.pl jest obiecujaca a ta sie zawsze sprawdza wiec latamy jutro lajtowo bez folii malarskiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 http://meteo.icm.edu.pl/ Sprawdzcie sobie na dole mape opadow... powinno byc git :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jeżeli pogoda pozwoli bardzo chętnie pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Bede potrzebowal 2 klucze "13". Dostawa klockow hamulcowych bo moje moga juz nie dac rady... :icon_biggrin: fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Hehehe tylko dwa klucze wystarczą do naprawy skrzyni w Yamaszce? :biggrin: Bomba! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Bede potrzebowal 2 klucze "13". Dostawa klockow hamulcowych bo moje moga juz nie dac rady... :) fuck ja mam 1 :) ps.proxxon, stanley czy kawasaki? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 proxxon, stanley czy kawasaki? buttrock.gifale o co kaman? skrzynia da rade chyba, gorzej jest z klockami hamulcowymi ktorych prawie nie ma. bylem wymienic oponke a tu taki zonk :) qrwa. a 2e 13tki potrzebne zeby sciagnac klatke :biggrin: PS: przejade sie zedem? :) PS 2; znacie jakies sklepy w lublinie ?? bede potrzebowal SBK 5 !!!! damy rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Russian Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) ale o co kaman? skrzynia da rade chyba, gorzej jest z klockami hamulcowymi ktorych prawie nie ma. bylem wymienic oponke a tu taki zonk :buttrock: qrwa. a 2e 13tki potrzebne zeby sciagnac klatke :buttrock: PS: przejade sie zedem? :banghead: PS 2; znacie jakies sklepy w lublinie ?? bede potrzebowal SBK 5 !!!! damy rade?Klucze sie znajda. Ja z kumplem mamy cale skrzynki narzedzi na stale w aucie :buttrock: Co do sklepow to http://www.sokol.lublin.pl/ a jak link nie bedzie dzialac to http://company.yellowpages.pl/Polska/lubel...2457/index.html Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Crazy_Russian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi