arturXJ Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Dwunastego tor jest zarezerwowany na zamknięte treningi. Nie wydaje mi się żeby istniała możliwość dołączenia bez ustalenia z organizatorem. -UFI- Ok, a kto jest organizatorem? Dotychczas, jak była mowa o torze w tym wątku, to odbywało się to na zasadzie kto chętny. Teraz jest inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszsti Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 To jest tor stworzony dla supermoto ..dobry fachowiec powinien na nim łykać wszystkie GSXRy i ER Łany...Właśnie, tylko trzeba dobrego fachowca. Kupiłem sobie "supermoto" bo mieszkam przy torze ale te barany z osiedla tak utrudnili dostęp do toru, że jeździłem tam w sumie może 4 razy.Mam Husqv 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) czy termin 27.07 jest aktualny? jezeli tak to +1. Edytowane 8 Lipca 2008 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 No dobrze, to ja też sie piszę. czyli +1 (czy to wszystko jeśli chodzi o formlane zgłoszenie?) Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 moze mi ktos powiedziec kiedy jest nastepny wyjazd? 27??? Baba ja Cie zabiore ze soba wyslij na PW swoj kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Odpowiedzieć może Ci ten link. -UFI- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 dzieki - wszystko jasne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 WITAM!!!!! Latanie na torze 27 lipca 2008r. możliwe jest w godzinach 13.00 - 18.00.Wcześniej są jakoweś treningi.Jeśli godziny nie odpowiadają to niestety nic nie da się zmienić. Pozdrawiam ---Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilex Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 pasuje, jeszcze lepiej bo sie wyspać można... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 czy termin 27.07 jest aktualny? jezeli tak to +1. to jeszcze plus jeden proszę na ten termin :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszsti Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Koleżanki i koledzy, najpierw mam ostrzeżenie o ponownej plamie oleju na drugim zakręcie pierwszej agrafki. Uważajcie za każdym razem jak wjeżdżacie na tor czy znów te debile z osiedla (moi sąsiedzi) nie wylali czegoś. Właśnie wrócilem z toru, zasypałem ten syf piachem. Jutro daje znać PZM, niech to wyczyszczą przed czwartkowymi jazdami. Druga sprawa to taka, że chyba czas zrobić zlot na osiedlu i pokazać im co ich czeka jak zamkną lub ograniczą dostęp do toru. Walczą metodami poniżej pasa, więc niech usłyszą hałas pod sowimi oknami!!! Można by to zrobić np 27 przed pojeżdżawką. czekam na chętnych :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Koleżanki i koledzy, najpierw mam ostrzeżenie o ponownej plamie oleju na drugim zakręcie pierwszej agrafki. Uważajcie za każdym razem jak wjeżdżacie na tor czy znów te debile z osiedla (moi sąsiedzi) nie wylali czegoś. Właśnie wrócilem z toru, zasypałem ten syf piachem. Jutro daje znać PZM, niech to wyczyszczą przed czwartkowymi jazdami. Druga sprawa to taka, że chyba czas zrobić zlot na osiedlu i pokazać im co ich czeka jak zamkną lub ograniczą dostęp do toru. Walczą metodami poniżej pasa, więc niech usłyszą hałas pod sowimi oknami!!! Można by to zrobić np 27 przed pojeżdżawką. czekam na chętnych :biggrin: ku*wa co za popie**olony kraj... ja już nie mam siły dalej tutaj być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jesteś pewien, że to celowe działanie, a nie w wyniku jakiegoś ślizgu szalonego moto :) Nie moge uwierzyć, że ktoś może z pełną świadomością chcieć narazić czyjeś zdrowie na szwank nie wspominając o jego motorku :) Szok, jescze raz szok - więć jak coś to się przyłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 rafallo5vr6'[/b] rafallo5vr6' date='16.07.2008 - 06:49' post='1265670']Jesteś pewien, że to celowe działanie, a nie w wyniku jakiegoś ślizgu szalonego moto :biggrin: Nie moge uwierzyć, że ktoś może z pełną świadomością chcieć narazić czyjeś zdrowie na szwank nie wspominając o jego motorku :icon_rolleyes: Szok, jescze raz szok - więć jak coś to się przyłączę Cześć rafallo5vr6!!! Czy to wystarczy jako wyjaśnienie Naszych stwierdzeń,że jest to celowe działanie? http://www.fulmana.fora.pl/tor-lublin,36/j...a-2008,332.html Pozdrawiam ---Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 nie jestem w temacie, z torem w Lublinie jest ta sama akcja co z torem w Poznaniu?by przeczytac linka trzeba sie zarejestrować, może ktoś to przekopiować tutaj? Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi