Piotrrrr Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 posiadam membrane w cz 380 od cr 125... ostatnio dokrecałem ją i pękł łacznik ale to dorobie...jak ją wyciągełem to zobaczyłem ze dwa z sześciu listków są wyszczerbione...środkowe na dole i na guże. jedem ma naciecie ok 2mm wzdłuż listka...a drugi wyszcerbiony trujkącik ok 1,5 mm. na dodatek zauwarzyłem że listki leciutko odstaja, leciutka.czy taka membrana nadaje sie do urzytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 środkowe na dole i na gużeSory nie moglem :) ;) :P ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 posiadam membrane w cz 380 od cr 125... ostatnio dokrecałem ją i pękł łacznik ale to dorobie...jak ją wyciągełem to zobaczyłem ze dwa z sześciu listków są wyszczerbione...środkowe na dole i na guże. jedem ma naciecie ok 2mm wzdłuż listka...a drugi wyszcerbiony trujkącik ok 1,5 mm. na dodatek zauwarzyłem że listki leciutko odstaja, leciutka.czy taka membrana nadaje sie do urzytku? Nie nadaje się do użycia. Czy jej zastosowanie zmieniło znacznie charakterystykę silnika? PS. Nie zaszkodzi przejrzeć... http://eduseek.interklasa.pl/artykuly/arty...da/2995/idc/11/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrrrr Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 oj nieczepiaj sie ortografi. Moto mam od dwóch tygodni wiec niewiem jak śmigało wcześniej, śilnik codził rowno ładnie wkrecal sie na obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 czy taka membrana nadaje sie do urzytku? Taka membrana nadaje się do śmieci! Trzeba nowe listki założyć albo jakąś używaną w dobrym stanie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Spróbuj odwrócić listki jeśli są symetryczne, to nie japonia żeby zaraz wszystko na nowe wymieniać. Jak nie pomoże to koszt takich listków to ok. 140zł pytaj na pw jeśli jesteś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Niepytaj go bo niejestes zainteresowany.kup sobie material na lsitki membran na www.sklep.mieloch.pl powycinaj sam i masz pico bello.140 zl buahaha sory niemgolem sie powstrzymac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 za 80zł mozna kupić arkusz carbonowy do wycięcia membran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 o to wlasnie mi chodzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi