Gość mattir Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 yamcia kupiłaś chyba tego LZ6 bullet tak?? Przynajmniej tak mi się wydaje. I dałaś za niego podejrzewam 300zł??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) yamcia kupiłaś chyba tego LZ6 bullet tak?? Przynajmniej tak mi się wydaje. I dałaś za niego podejrzewam 300zł??!!300zł z groszami, a co? W czym problem? Jak na pierwszy moze być... Kupione w Moto-sprzęcie na Maleckiego tak jak mówił Boniek a wcześniej przegladałam wszystkie inne oferty i trafiło na Lazera LZ6 Bullet Pozdrawiam Młoda Edytowane 17 Maja 2006 przez yamcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Sądzę, że dobrze zrobiłaś. Mój plecaczek śmiga ze mną w LZ6 i nie narzeka. Jedyna wada to taka, ze paruje przy niskich temperaturach. Ale jest za to lekki - 1350g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tak tylko zapytałem bo nie byłem na 100% przekonany czy to Ciebie tam widziałem czy kogoś innego :) No ale sprawa się wyjaśniła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tak tylko zapytałem bo nie byłem na 100% przekonany czy to Ciebie tam widziałem czy kogoś innego :) No ale sprawa się wyjaśniła :)Czekaj, czekaj ty byłeś tym sprzedajacym?? ale jaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Czekaj, czekaj ty byłeś tym sprzedajacym?? ale jaja Tego nie powiedziałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tego nie powiedziałem :)No to jak mnie widziałeś, dobra żeby nie spamowac wysłałam Ci PW to sie wyjasni :) :) :) Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ja bym za ta kase kupil Nitro n 311 - v. Smigalem w nim kiedys i nie narzekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Nitro N311-v jest niby w tej samej cenie(prawie w tej samej) niby ma nosek ale wygodniejszy i lżejszy jest Lazer LZ6. A poza tym z tego co wiem z opini różnych ludzi znacznie bardziej paruje szybka w nitro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 To fakt szybka jest miernej jakosci - paruje i latwo sie rysuje. Ale sam kask jest dobrze wykonany i jak za to cene dobrze sie sprawuje. Zawsze mozna sobie nakleic antifoga i problem z głowy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ja jednak zdecydowanie wole LZ6 niż M311-v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 A ja przystałam na jeden wybór i wybrałam tak jak pisałam Lazer LZ6 Bullet Blue (miał być Devil, no ale to nie ważne jak jest pomalowany, bo gdy garnek jest na głowie to sie w lusterku przeta nie będziemy przegladać co nie :) ) Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jeden/jedna lubi rybki a jeden/jedna akwarium jak to się mawia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 mieliście nie spamować :)wiadomo każdy żyd swój towar chwali :)ale ja tez wybrałbym Lazera w porównaniu z Nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 No właśnie a marco to już prawie jak profesionalista :)(pojechałem troche po bandzie) Sorry marco :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi