stasiek.enduro Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 witam...mam do was pewne pytanie... czy oplaca sie zrobisc z suzuki dr (enduro) supermoto??? jak tak to dajcie mi jakies wskazuwki i doradzcie mi co i jak czkeam na wpisy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ze 125-ki ? - wg mnie nie. Za mała moc do jazdy w ślizgach i na jednym kółku. Spory koszt przeróbek: jak wedle sztuki to szersze felgi, szosowe opony i mocniejszy hamulec z przodu (większa tarcza i adaptery do przesunięcia zacisku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 mało mocy , na asfalt to tak przynajmniej 40km potrzeba Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 imo na asfalt to 40 to też mało! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 imo na asfalt to 40 to też mało! Imo wg mnie styka... Zależy jeszcze jaki moment obr. Np. TT-rka nie wyda na SM?? Ja bym na miejscu staśka założył najpierw gumy szosowe poskładał sie troche w winklach i upewnił sie czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 mi sie wydaje ze n ostro latanie sm to trzeba miec ponad 50 km i bardzo mało wagi ale to tylko imo :crossy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoco Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 moim zdaniem wogule nie warto samemu przerabiac chyba ze nowke z salonu (jesli ktos ma worek pieniedzy)... ja bym sprzedal to i kupil juz cos zrobionego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 imo na asfalt to 40 to też mało! przecież napisałem po polsku> przynajmniej 40km Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 drz400 SM - miałem okazje pojezdzic. wystarczy mu 40KM bo smiga niezle chociaz nie wyobrażam sobie jak chodza sprzety co maja 60KM i sa jeszcze lźejsze od drz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi