zyleta Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) Hej :biggrin: Przeglądam sobie multimedia i natrafiłem na coś takiego :biggrin:http://video.google.pl/videoplay?docid=731...earch&plindex=9 Czy to jest normalne? Edytowane 23 Lipca 2007 przez zyleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Pewnie chodzi Ci o dzwięk, ale ja mam pytanie dlaczego ma rollgaz po lewej stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ;-) to angielska wersja musi być... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Pewnie chodzi Ci o dzwięk, ale ja mam pytanie dlaczego ma rollgaz po lewej stronie ?filmik jest chyba po obróbce - odbicie lustrzane, rollgaz ma po stronie hamulca t. koła Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ;-) to angielska wersja musi być... pozdro Właśnie. Czy w Anglii to jest norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Właśnie. Czy w Anglii to jest norma? kpisz czy o drogę pytasz..?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 W Anglii siedzi się przecież odwrotnie, no co wy! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) Tak jest, tylem do kierunku jazdy :o Edytowane 23 Lipca 2007 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ja jak mialem do zarżnięcia komarka to z racji ze jestem leworeczny hamulec przedni przełozony zostal na lewa strone razem z gazem a sprzeglo na prawą strone , o wiele wygodniej krecilo sie nim bączki :bigrazz: pozdrawiam Qb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 lustrzane odbicie, bo wszystko jest w nim odwrócone: starter, hamulec nożny i dźwignia stopki centralnej po drugiej stronie. tak, to na pewno wersja brytyjska :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Drogi Qubo nie pisz że miałeś do zarżnięcia komarka bo może to kogoś urazić, trochę szacunku dla takiego sprzęta. Po drugie takimi filmikami nie zawracam sobie gitary :banghead: po mojemu to jest po prostu poddane obróbce technicznej. Ale sprzęcik ładny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi