Budzik-WGR Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Silnik ma malo do gadania, awaryjnosc takich sprzetów (używek) bardziej zalezy od poprzednich właścicieli. Pozdro Edytowane 22 Lipca 2007 przez Veteranos Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 no niby tak ale wole mianrelli am do remontu niż silnik z rometa w super stanie. ogólnie jestem tego zdania że lepiej kupić do remontu i wiedzieć że napewno wymienileś to co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fadżir Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A słyszałem że apriile są dosyć małe, jak ja mam prawie 180 cm wzrostu to zmnieszcze sie na niej/ nie bede śmniesznie wyglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 raczej będziesz śmiesznie na rs50 śmiesznie wyglądał a nie myślałeś np na 125/50?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fadżir Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) Nie nie na to rodzice nie pójdą ;]A co myślicie o Rieju Rs2 Matrix? Jak z częściami, splaniem, i czy ten bedzie dobry pod mój wzrost? Edytowane 23 Lipca 2007 przez Fadżir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 myslimy tak samo jak o silniku rs bo to jest ten sam am6. tylko inna wizualka. Zobacz derbi gpr bo podobno zrywna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 raczej będziesz śmiesznie na rs50 śmiesznie wyglądał a nie myślałeś np na 125/50?? pozdro Kunin nie podpuszczaj go 125/50 :notworthy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz 93 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) Witaj ale ty szukasz enduro jak tak to najlepiej suzuki smx lub rmx albo jakas yamaszka dt. Edytowane 23 Lipca 2007 przez lukasz 93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fadżir Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Nie nie szukam takie sciagacza :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 raczej będziesz śmiesznie na rs50 śmiesznie wyglądał a nie myślałeś np na 125/50?? pozdro Wcale nie będzie śmiesznie wyglądał!!! RS 50 jest naprawdę sporym sprzętem i przy twoim wzroście 180cm będzie wręcz idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 rs 50 ? ja przy 175 wygladam jak na psie :D za mala, za malo miejsca na nogi, niewygodna pozycja przy tym wzroscie, - kolega przy 168 czuje sie idealnie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fadżir Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A masz może jakąś fotke jak siedzisz na aprilli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ktoś polecał NS-1. No cóż, maszyna fantastyczna, ale jeśli ma być dla kogoś o wzroście 180 cm, to też może być nieco za mała. Moją kupił chłopak ok. 190 cm, to wyglądał na niej jak na koniku na biegunach :-P. Nie chcę tutaj pisać czegoś, czego nie mogę na 100% potwierdzić, ale Z tego co widywałem na ulicach, wydaje mi się, że RS 50 jest jednak mniejsza od NS-1. A więc jeśli masz już śmiesznie wyglądać, to lepiej kup minibike'a :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fadżir Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A powiedzcie mi jaka jest różnica wielkości pomiędzy rs 50 a np. tzr 50, albo rs2 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 to ta sama klasa wiec ruznice sa znikome... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi