wueska Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Dibo poprostu duzo ćwiczy! u mnie musze wyczaić własnie jakies dobre miejsce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Dibo poprostu duzo ćwiczy! u mnie musze wyczaić własnie jakies dobre miejsce;)Jaki masz sprzęt ? Bo nawet nie mam pojęcia czym jeździsz :wink: Może wpadniesz 17 sierpnia do Tarnowa na zlot ? http://www.wataha.strefa.pl/index.php?page...d8b19adf784553b Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) pisze w profilu;]Do tarnowa mam zdeczka zadaleko zeby sie wybrac ;] Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez DiboS60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Nie widze żeby było gdzieś wpisane... Z Rzeszowa jest coś poniżej 100km, chyba nie tak znowu daleko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Dibo Grupa: ForumowiczePrzebieg: 1913Jest od: 13 lis 2005Motocykl: Kawasaki KMX 125Gadu-Gadu: 8082235Skąd: Środa ŚląskaWiek: 18 Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez Veteranos Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Dooobra, czytanie ze zrozumieniem się kłania :icon_mrgreen: Zbyt pośpiesznie czytałem :P Wueske chciałem zapytać na czym jeździ ... Ajćććććć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 mam MZ ts 250/1;) lubie klasyki to i nbimi jeżdże. w postawieniu tego na koło nie ma jakis problemów gorzej utrzymać sie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Rozumiem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 w zimie pewnie bede jeszcze raz zabierałsie za rasowanie... narazie jest tylko mebrana i deczko wiecej kanałów przepłukania, teraz pracuje nad jakims zaworem wydechowym... na takiej konfiguracji maszyna strasznie duzo pali, i brakuje tego dolnego zakresu obrotów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 I to wszystko w MZ TS ? Nie no szacun, ten zawór wydechowy, to już w ogóle... W jaki sposób będzie sterowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 linką:) na wiecej nie ma pieniedzyu czasu i chęci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 pokazesz wkoncu jakies jej fotki?? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Będzie się poruszać razem z przepustnicą, czy jakaś bardziej skomplikowana konstrukcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 razem z przepustnica;] Nie publikuje publicznie swoich rzeczy;] wiec o fotki raczej trudno;] zreszta jazda na takim zestawie bez zaworu to kompletna porażaka za mało momentu dostepnego od dołu i nie taki jak che wydech wiec niema czego publikować narazie to tylko utopiona kasa i stracony czas. Miałeś Mz wiec wyobrax sobie ze musisz trzymać na budziku minium 4-5 tys zeby jechać;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 nieprzesadzaj to jest 250.tlok i wal swoje wazy w to ze trzeba jechac 4,5 tys zeby jechala to niewierze.przeciez japonczyki 80cmm maja tez duuze okna jak na swoja pojemnosc i duzo okien i ladnie ciagna od dolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi