rybson13 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 :icon_mrgreen: Zmucha dzieki za opis, nie powiem naprawde ciekawe, prawie tak samo jak motocykl ktory ty posiadasz, zaloze sie ze nalezysz do tych wyzszych posiadajac GTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) :icon_razz: Zmucha dzieki za opis, nie powiem naprawde ciekawe, prawie tak samo jak motocykl ktory ty posiadasz, zaloze sie ze nalezysz do tych wyzszych posiadajac GTS Niema problemu.Nie za bardzo rozumiem za to o co chodzi z tym "wyższym". Bo chyba nie o wzrost...A co do GTS'ki to jestem z niej dumny :flesje: Pozdrawiam. I jeszcze takie coś znalazłem :)http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Lav...strile%2098.htm Edytowane 20 Lipca 2007 przez Zmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Niema problemu.Nie za bardzo rozumiem za to o co chodzi z tym "wyższym". Bo chyba nie o wzrost...A co do GTS'ki to jestem z niej dumny :biggrin: Pozdrawiam. I jeszcze takie coś znalazłem :cool:http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Lav...strile%2098.htm NO chodzilo mi oto ze wepchnac taki moto do garazu i go wypchac to trzeba miec silna reke :banghead: zwlaszcza jak jest jakis prog. nie wiem jak dokladnie gabarytowo, ale stalem raz kolo gts i bylem taki taki malutki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Moto ciekawe, nawet nie wiedziałem, że istnieje taka marka. Oby dobrze się sprawował bo z częściami pewnie będzie kłopot. Miłej, bezawaryjnej i bezwypadkowej jazdy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Zajebioza, sprawdzales czesci na e-bay, czy np silnik mozna kupic? Bo wiesz, moto jest egzotyczne, ale robi wrazenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Moto zejebioza :) :crossy: Za ta cene taki rocznik i taki wyglad.Gratulacje :clap: i wcale nawet nie widac sladow szlifu (przynajmniej na zdjeciach :) ) BTW.Zapodaj wiecej fotek Edytowane 24 Lipca 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Pozostaje pogratulować, że za taki motocykl dałeś tak nikczemne pieniądze i do tego masz maszyne nie tylko fajną ale i ze wszechmiar oryginalną, a to bezcenne :banghead: Zamelduj czasem jak się tym jeździ. Bo na forum jesteś jedynakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Motorek fajny, jak się jeździ?Ostatnie dziecko firmy Laverda:http://www.maxmoto.co.uk/images/laverda_sfc_l6.jpg Pozdrawiam.Ta pani, czy ten motocykl, bo obydwa okazy godne uwagi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi