YAGO Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 witam! wczoraj zauwazylem ze na wolnych obrotach kruciec na przemian pecznieje i zweza sie, po dodaniu gazu zweza sie, wiem jaka jest przyczyna itp. chodzi mi tylko o to czy to normalne w gumowcyh kruccach czy poprostu starosc go wziela? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 wygląda na to, że to nie są oryginalne krućce. Starość powinna gumę utwardzić, a co do zjawiska, to nie spotkałem się z czymś takim (no, chyba że mierzysz ruchy krućca czujnikiem :crossy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 no wlasnie mnie tez to dziwi... rzoszezanie jest bardzo dobrze widoczne i wyczuwalne, nie wiem czy to orginal czy nie... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A jak wygląda sprawa luzów zaworowych ?Mierzyłeś kompresję silnika ?Możesz mieć lekko podparte zawory ssące. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Spotkałem się z tym, ale w Transalpie. Zjawisko to jednak było minimalnie widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 zawory neidawno usatwialem, ok 1500km temu, wg mnie wsyztsko zrobilem prawidlowo, silnik pracuje normalnie nie bierze nadmairowych ilosci oleju , bardzo ochoczo zapala... Spotkałem się z tym, ale w Transalpie. Zjawisko to jednak było minimalnie widoczne. nie wytglada to tak ze robi sie z niego banka, na moje oko ok 3-4 mm na srednicy w srodkowej czesci Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi