KuKu Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 On podal tylko przyklad.Kumpel kupil aeroxe z 2001r za 4200zl LC oczywiscie, no i smiga bardzo fajnie. Co najdziwniejsze w jedna osobe z gory potrafi sie rozpedzic do 130km/h (tak by pokazywal gdyby mial dalej skale). Potem trzyma :clap:Ogolnie polecam ale spalanie jest ogroooomneee !Przy lekkim cisnieciu 55-65 spali z 4,5-5l a jak depiesz caly czas na maks (jak moj kumpel) spali Ci nawet ponad 7 litrow ... jeden dzien i nie ma baku :clap:Pozatym jest superDobre zawieszenieSwietne Hamulce brembo ktorymi hamujac doznajesz przeciazenia :clap:Kumplowi od 3 miechow posiadania posypal sie tlok, tzn jechal normalnie zgasil go, i juz nie mogl odpalic.Kupil uzywany za 50 zl i smiga do tej pory dziennie robi nawet 200km.Polecam w 100% Mój kumpel też kup[ił za 4 tyś z 2002roku i sprawuje sie świetnie razem jechalismy 75 na prostej więc dobrze sie spisuje a ten tój kumpel to mocny jest ja na tydzień to 100-120km bede robił lub więcej bob bedzie tzra sie takze uczyć :-(ale maszynka bedzie spoko a ten rox twojego kump[la duzo pali bo mojego kumpla nie jeździlismy cąły dzień zrobiliśmy jakieś 150km i jakieś 3/4baku zeżarło cały czas powyzej 50km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 KUp Apke SR albo Suzuki KATANE.W sumie za ta kase mogl bys dostac inne lepsze moto niz kibel:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja bym zdecydowanie poleceł Roxa ze względu na to że części łatwo dostać i silnik ogólnie bezawaryjny i bardzo podatny na modyfikacjie A pozatym wg. mnie wygląd rox ma powalający Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A myślałeś może o Gilera Runner 50? :icon_mrgreen:pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja bym zdecydowanie poleceł Roxa ze względu na to że części łatwo dostać i silnik ogólnie bezawaryjny i bardzo podatny na modyfikacjie A pozatym wg. mnie wygląd rox ma powalający PozdroTeż mi sie tak wydaje kupie Aeroxa i bede śmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Aerox to dobra decyzja, :crossy: też bym go wybrał.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 weź aeroxa bo ma ładny wygląd i jest dość szybki oraz mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreaw Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Z mojej strony poleciłbym Gilere Runner, jest bardzo wygodny , przy moim wzroście 188cm, a przy tym równiez szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a ja polecam aprilke mam taka co prawda 10 lat ale chodzi niesamowicie, jest oszczedna i piekna ale jak chcesz togo roxa to biez tez super maszynka :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Po tym jak dzisiaj jeździłem Aeroxem z 2004 roku w malowaniu Valentio i lekko zdłubanym, to tylko prosze bozie zebym miał w swoim skuterze takie zawieszenie. Jazda po zakretach tym skuterem to bajka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a musi być koniecznie skuter? jest wiele motorów 50ccm z biegami, którymi moim zdaniem lepiej się jeździ niż wiertarką :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a może coś konkretnego, za tą kase kupisz np. http://moto.allegro.pl./item219720765__apr...rdzo_dobry.html Kumpel miał i przez 3 lata użytkowania 0 awaryjnosci oprocz nomalnych rzeczy typu klocki plyny ... wiec ja bym na Twoim miejscu juz cos takiego celowal a nie kibel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbiak Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 WitamZe swojej storny polecam wszystkie skutery napedzane sinikami Gilera/piaggio. Skutery sa mocne wytrzymałe i łatwo sie je tuninguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 To może ogólnie napiszmy że z silniczkami Minarelli Horizontal jeżeli mamy patrzeć pod kątem tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Myślę że jak już śmigałeś na WSK i ogarniasz jakoś manualną skrzynie biegów to szkoda tracić życia na skuterek :buttrock: większości moich kumpli prędzej czy później nudzą sie kible i chcą coś biegowego. A jeżeli juz sie upierasz przy tym to może peugeota speedfighta 2 :icon_eek: zacny skuterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi