Lisena Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Dominator lata zajebiście.. :( :) powiedziałam mu 5 razy, że go kocham i zamrrruczał :D na drodze szutrowej na razie, na początek 60km/h na stojąco, wprost płynie.. płynie :D po polach i lasach bajecznie, jestem maxymalnie szczęśliwa :) jak tylko wjeżdżałam na szosę, to już nie było to :P musiałam zaraz znowu zboczyć gdzieś na piach i kamienie :clap: Dzień podsumowuje jako zajebiście udany :D fotki będą niedługo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 W takim razie... do Mongolii kiedy śmigasz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gratuluję również.....oto mamy przykład jak to motocykl uszczesliwia czlowieka i to co jest w okol niego :) Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 na drodze szutrowej na razie, na początek 60km/h na stojąco, wprost płynie.. płynie :D po polach i lasach bajecznie, jestem maxymalnie szczęśliwa :icon_mrgreen: jak tylko wjeżdżałam na szosę, to już nie było to :P musiałam zaraz znowu zboczyć gdzieś na piach i kamienie :cool: Dzień podsumowuje jako zajebiście udany :D Nie chcę burzyć optimizmu, ale jak za rok będziesz pisać, że tak bajecznie się jeździ w terenie to będzie mały cud. :)Eniłej, gratuluję zakupu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 dalej czekamy na fotki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Olsen, nie będe się z Tobą spierać, bo nie ma sensu :icon_mrgreen: Zobaczył byś drke na żywo, może byś zmienił zdanie. Zeby nie było OT, Lisena, a masz ciuchy z protektorami? Bo wiesz, licho nie śpi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Dominator lata zajebiście.. :crossy: :biggrin: powiedziałam mu 5 razy, że go kocham i zamrrruczał :D na drodze szutrowej na razie, na początek 60km/h na stojąco, wprost płynie.. płynie :D po polach i lasach bajecznie, jestem maxymalnie szczęśliwa :buttrock: jak tylko wjeżdżałam na szosę, to już nie było to :P musiałam zaraz znowu zboczyć gdzieś na piach i kamienie :cool: Dzień podsumowuje jako zajebiście udany :D fotki będą niedługo :P Fajna maszyna :-). Ostatnio śmigając sobie drogą zastanawiałem się jak to jest hasać sobie po tych polnych drogach biegnących tam i tu.... Widzę, że coś w tym musi być, skoro tyle radości daje....Gratuluję Ci zakupu i życzę wiele dziur i nierówności na drodze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Szpadi, enduro to jest właśnie to co tygryski lubią najbardziej :)Dziwię się, że tego typu motocykle są tak mało u nas popularne, przecież to świetna zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Szpadi, enduro to jest właśnie to co tygryski lubią najbardziej :)Dziwię się, że tego typu motocykle są tak mało u nas popularne, przecież to świetna zabawa:) gratuluję zakupy i radości, bo chyba teraz trudno zasnąć co? :) :biggrin: :lalag: A gdzie w Wawie śródmieściu śmigasz po polach? ;) Czy moto gdzieś pod wawą jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 dlamichala:) to nie ja to Lisena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 gratulacje i foty prosze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja bardzo lubię jeździć bocznymi drogami i słabymi asfaltami takich na mazurach nie brakuje domino daje radę nie jest to typowa terenówka lekki teren dla niego, na oponach bardziej na szosę jest ślisko zwłasza po deszczu. I pilnuj Lisenko poziomu oleju żeby mu oliwy nie zabrakło :) Nadal czekamy na zdjęcia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Dzisiaj na Dominatorze zaliczyłam pierwsze mocne piachy, co prawda na oponach szosowych, ale ślizgał się mało :} Dałam radę, cały czas próbuje sie z nim synchronizować :) Razem pokonaliśmy pierwsz strumień :buttrock: naprawdę jazda zajebista :clap: po kamieniach, głazach, dołach wielkich jak wiadro, bez problemu :smile: mrrruczy niesamowicie pięknie :buttrock:A latam na razie po terenach Józefosławia, bo brak tablicy nie pozwala wkraczać na szosę :wink: potem moto bede trzymała na działce koło Pułtuska, a następnie w śródmieściu W-wy :D alfonso, już pierwszy olej dolewałam, było całkiem śmiesznie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A zrobiłas mu serwis pokupnowy? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Już musiałaś olej dolewać? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi