devilwizard Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jak w temacie moto z 2000r, i tu pytanie, znacie kogoś kto miał by takowy moduł wraz z kompletem kluczyków (immobilajzer) do sprzedania, czy może jakieś inne sugestje.Moto kupił po szlifie z urwanymym tyłem, facet dokupił teł, i nowy (uzywany:) moduł, który jak go zobaczyłem wczoraj, ma dziury w obudowie pozalepiane taśmą izolacyjną:flesje:Gdzie z miejsca chciałem panu który mi sprzedał motor, powiedzieć kij ci w szprychę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 porozmawiaj z http://forum.motocyklistow.pl/Piotr-Dudek-m3995.html posiada duze doswiadczenie w temacie HONDA z tego co ja wiem to troszke lipna sprawa i raczej wchodzi kupno wszystkiego co z tym modulem zwiazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jak mogłeś kupić motocykl w ciemno bez odpalenia silnika ?Podaj na 4um wszystkie namiary na tego kolesia może go to czegoś nauczy a jak pójdzie do sądu że publikujesz jego dane to odzyskasz kasę za motocykl. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) No to sie wpakowałeś... ja szukałem modułu ze stacyjkę i kluczykiem do cbr 600 F4i no i udało się znaleźć, ale chłop krzyczał 3 tys. zł ... na moje szczęście okazało się że wcale nie musiałem wymieniać modułu bo padł tylko przekaźnik pompy... chociaż objawy były takie same jak przy padniętym module... generalnie szukaj na allegro albo w Giełdzie motocyklowej u ludzi handlujących częściami do motocykli... trochę rachunek telefoniczny nabijesz, ale może coś znajdziesz.. Edytowane 19 Lipca 2007 przez cabaniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Piotrek, moto kupiłem, w stanie jeźdzącym, zrobiłem nim ze 3 tysie, i jak wracałem z moto bazaru z wawy to lało jak z cebra i jedną i w drugą, i nie dojechałem do domu:)Potem zajżałem do modołu a on ma 3 wycięte dziUry pozaklejane taśmą izolacyjną. Dzwonię do kolesia co mi go sprzedał i on mówi że moduł bym dostrajany do nowego kluczyka bo stary zgubił. Ale widzę że dostarajanie polega na uzyciu wiertarki....Moduł znalazłem za 2.2 tyś z kompletem kluczyków, tylko jakos mi sie nie usmicha ładować w cos co może byc takie samo jak i mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Piotrek, moto kupiłem, w stanie jeźdzącym, zrobiłem nim ze 3 tysie, i jak wracałem z moto bazaru z wawy to lało jak z cebra i jedną i w drugą, i nie dojechałem do domu:)Potem zajżałem do modołu a on ma 3 wycięte dziUry pozaklejane taśmą izolacyjną. Dzwonię do kolesia co mi go sprzedał i on mówi że moduł bym dostrajany do nowego kluczyka bo stary zgubił. Ale widzę że dostarajanie polega na uzyciu wiertarki....Moduł znalazłem za 2.2 tyś z kompletem kluczyków, tylko jakos mi sie nie usmicha ładować w cos co może byc takie samo jak i mój.Zapytaj w serwisie ile kosztują te części i czy mógłbyś je zamówić bez pokazywania faktury za motocykl?jeżeli moduł i kluczyk ze stacyjką pochodzi z legalnego rozbitego motocykla to w/g mnie warto. Cena jest dobra.A swoją drogą to ciekawe kto dostrajał moduł do kluczyka ?Takie ingerencje w zabezpieczenia antykradzieżowe są karalne a ci którzy to pochwalają zmienią zdanie dopiero wtedy gdy ich ukochany motocykl trafi w łapki złodzieja. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Rozkodowanie, to kwestja przeciągnięcia magnezem ehehe, natomiast koduje się za pomocą 2 kabelków, to nie problem. W serwisie nowy modół z kompletem kluczyków po znajmościach i kombinowaniu, kosztuje 4500 zł. Nie wiem narazie dałem takiemu agentowi do naprawy może cos zwalczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Zapytaj w serwisie ile kosztują te części i czy mógłbyś je zamówić bez pokazywania faktury za motocykl?jeżeli moduł i kluczyk ze stacyjką pochodzi z legalnego rozbitego motocykla to w/g mnie warto. Cena jest dobra.A swoją drogą to ciekawe kto dostrajał moduł do kluczyka ?Takie ingerencje w zabezpieczenia antykradzieżowe są karalne a ci którzy to pochwalają zmienią zdanie dopiero wtedy gdy ich ukochany motocykl trafi w łapki złodzieja. pochwal sie u kogo nabyles moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Taki koleżka, ze skrobowa koło Lubartowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) mieszka prawie w lesie ? widziałem że składają tam motocykle jak kupowąłem od nich krucce (jesli to Ci ) Edytowane 30 Lipca 2007 przez lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Tak dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Pewien jestes ze jezdzisz na nie kradzionym sprzecie ???Lub nie kradzionych czesciach ???Jezeli tak jest to kiepsko.Nie wiem jak wyglada to w polskim prawie, ale u mnie to tkzw "bierne paserstwo" - skutkuje przepadkiem sprzetu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi