Luca Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Nie ten dział - won mnie z tymi kamizelkami stąd :wink:No nie wiem, czy nie ten dział bo chodzi o bezpieczeństwo, ale administrator górą :icon_razz: A co do aspektu prawnego to jestem ciekawy, bo gdzieś już szłyszałem na ten temat dyskusję w mediach i o ile pamiętam to nie bardzo POLICJA może się przyczepić do napisu POLICE zakłady azotowe bo taka nazwa istnieje legalnie a ja ją mogę reklamować, no chyba, że zakłady azotowe mi zabronią, jako nazwa własna. Policja nie powinna mieć nic do tego, chość nasz mózg działa w ten sposób, że jak jest już POLI... to widzimy POLICJA zamiast POLICE.Chodzi tylko o bezpieczeństwo i o to by inni użytkownicy dróg nas widzieli, nie ma to nic wspólnego ze szpanem.Widziałem jak ta płeć piękna przemieszczała się max skuterem po mieście, bez najmniejszych problemów, zajeżdzania drogi, omijania o włos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No nie wiem, czy nie ten dział bo chodzi o bezpieczeństwo W poście otwierającym temat pytałeś się gdzie można takową kamizelke kupić :wink: , a to że temat poszedł w inną strone to już taki urok forum. A poza tym ja nie lubię kamizelek dlatego wywaliłem ten temat ze "swojego" forum :wink: , ale administrator górą :crossy: No, no Shreku górą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Nikt już więcej nic nie widział. Są ale trochę drogie, mogły by być ciut tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Ja mam taką kamizelkę.Kupiłem od kumpla gładką i wyhaftowałem sobie napis SUZUKI na plecach. Koledzy nie widzę żadnego problemu ze zrobieniem takich kamizelek.Niebawem zapodam fotki jak to zrobiłem. Edytowane 20 Lipca 2007 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ja mam taką kamizelkę.Kupiłem od kumpla gładką i wyhaftowałem sobie napis SUZUKI na plecach. Koledzy nie widzę żadnego problemu ze zrobieniem takich kamizelek.Niebawem zapodam fotki jak to zrobiłem. To ile bierzesz za haftowanie ?Zapodaj fotkę, ciekawy jestem jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Zamawiamy kamizelkę z napisem POLSKA i jesteśmy goście.Każdy tremblak widząc gościa w kamizelce juz sra w portki, jak z napisem to na rzadko a jak napis na PO.. to zostawia ślad na drodze za sobą . . . :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Zamawiamy kamizelkę z napisem POLSKA i jesteśmy goście.Każdy tremblak widząc gościa w kamizelce juz sra w portki, jak z napisem to na rzadko a jak napis na PO.. to zostawia ślad na drodze za sobą . . . ;)Niegłupie i jakie patryjotyczne :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jane Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Nie wiem, czy już było ale nie mogłem znaleźć. Widziałem motocyklistkę ubraną w kamizelkę odblaskową z dużym napisem POLICE i drobniutkimi literkami napisane ,, nawozy azotowe"Gdzie mogę taką kupić, czy ktoś wie?Taka kamizelka robi wrażenie na puszkarzach i omijają motonitę szerokim łukiem, zanim się połapią, że powinno być POLICJA, zamiast POLICE :icon_eek: może i krótko jestem na forum ale ten temat przewinął się już ostatnio...i trochę postów w odp.poszło :) pozdr. Edytowane 28 Lipca 2007 przez jane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 JANE. Sprecyzuj w ktorym dziale byl ten temat, bo bardzo mnie zaintrygowal :buttrock: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) ja coś jeszcze od siebie dodam :bigrazz: Moja mama jak miała firme to kiedyś też chciała zrobić koszulki dla pracowników.... Poszła do kogoś i ten ktoś jej wydrukował naklejki, i jak masz te naklejki to nakładasz je tam gdzie masz je sobie przykleić i potem żelazkiem tylko przelecieć :lalag: i po zabawie :buttrock: Albo ;] Też jest drugi sposób. Możesz kupić jakiś specjalny papier i potem na kompie robisz logo i drukujesz i też żelazkiem trzeba na koniec potraktować :biggrin: Pozdrawiam Edytowane 28 Lipca 2007 przez ozi159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 może i krótko jestem na forum ale ten temat przewinął się już ostatnio...i trochę postów w odp.poszło :bigrazz: pozdr.A możesz podać jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 http://allegro.pl/item217434882_policja_na...owe_polska.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Zamawiamy kamizelkę z napisem POLSKA i jesteśmy goście.Każdy tremblak widząc gościa w kamizelce juz sra w portki, jak z napisem to na rzadko a jak napis na PO.. to zostawia ślad na drodze za sobą . . . :D dokładnie, testowałem to niechcący na sobie. Jechałem na zakupy z kumplem w mieście. Nagle obok nas przejechał Burgman pan w kamizelce z napisem POLSKA.... uwieżcie mi, zanim doczytaliśmy z kolegą napis do końca, pasy już były zapięte :-)..... złapaliśmy się jak płotki. Także na własnym przykładzie śmiem twierdzić, że nie koniecznie potrzeba na koszulce mieć napisane 'POLICE'.... a propo's tego napisu, to na trasie z kalisza do wrześni stoi atrapa czegoś przypominającego samochód niby to policyjny z napisami na drzwiach "POLICE" z podpiskiem "NAWOZY SZTUCZNE" czy coś w podobie. Pierwsza reakcja na widok tego była taka sama jak na widok stojących na poboczu policajów. Pomysł z kamizelkami jest ekstra.... przynajmniej kierowcy będą zwracali mimowolnie uwagę. Myślę że poprawić to może bezpieczenstwo na drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja rowniez uwazam pomysl z napisem POLICE za rewelke ;) Mysle ze zmobilizuje wielu z nas do jazdy w kamizelkach, przez co bedziemy widoczni i bezpieczniejsi!!! Wszelkie dywagacje na temat legalnosci poslugiwania sie napisem POLICE uwazam za bzdure, o ile wiem ten kraj to POLSKA a POLICE to miasto w tym kraju. A odnosnie skojazen "Na plocie DUPA pisalo, jeden chcial poglaskac i mu dzazga weszla". Tylko kto nam te kamizelki w ilosciach detalicznych opchnie :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Koledzy to co dokładnie miało by być na tych kamizelkach,napis POLICE CZY POLSKA?Postaram się zrobić 1 szt i zapodać zdjęcie.Jeśli dam radę to zrobię to dziś.Zrobię to haftem w kolorze czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi