gwynbeld Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam. Szukam informacji o możliwości przełożenia do cb 450 silnika z 500 ( w 450 jest silnik pc 14 a chciałbym przełożć silnik z 500 pc 26 albo 32 ) Chciałbym wiedzieć czy wieszaki beda pasować i co jeszcze poza modułem musuiałbym wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 nie wiem czy te silniki pasują do siebie, ale jeśli tak to jest dużo roboty, kable, gażniki, rurki,gumy itp itd, no i to że ten silnik jest ciężki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A chłodnica i kilka innych dupereli ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwynbeld Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Szkoda... Może jak by sie udało dostać 500 po wypadku ale z dobrym osprzętem to spróbuje... póki co bede łatał ten silnik albo spróbuje dostać sprawniehjszy . Dzięki za iinfo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 a tak z czystej ciekawosci (choc nie tylko): Czy da sie bez wiekszych problemow przelozyc silnik od cb 450 do cb 400??? Wg mojej wiedzy roznica w obu silnikach jest tylko zwiekszenie srednicy tloka w cb 450. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Kiedyś przekładałem silnik w xj600 na inny taki sam i nie szło go za cholerę odpalić dopiero odwrotne podpięcie cewek zapłonowych niż w starym pomogło ??? :) Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Kiedyś przekładałem silnik w xj600 na inny taki sam i nie szło go za cholerę odpalić dopiero odwrotne podpięcie cewek zapłonowych niż w starym pomogło ??? :D to moze elektryka juz była "po tuningu" przez rodzimych specjalistow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 to moze elektryka juz była "po tuningu" przez rodzimych specjalistow :icon_rolleyes:to akurat bylo za granica :icon_mrgreen: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek251 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 a tak z czystej ciekawosci (choc nie tylko): Czy da sie bez wiekszych problemow przelozyc silnik od cb 450 do cb 400??? Wg mojej wiedzy roznica w obu silnikach jest tylko zwiekszenie srednicy tloka w cb 450. widzialem kiedys takie cudo-jednym slowem sie da :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi