Gość NULKA Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Chcę przyjechać x 1, poznać WAS ale nikt mnie nie chce przygarnąć pod swój dach :biggrin: Trudno. Przynajmniej będę pilnować porządku :biggrin: :crossy: Będę tym no CIECIEM- Aniołem- jak w Alternatywy 4 :clap: No i czystość relacji damsko- męskich będzie chroniona przez Anioła Stróża :eek: :) POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Dziewczyny, gdybyscie jednak wolaly w jednym domku zamieszkac jeszcze z kims czwartym to mysle ze nie byloby zadnego problemu. Jakos przezyjemy z Tomkiem :biggrin:. Szkoda tak Nulke na lodzie zostawiac :biggrin: Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Lime82 Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Skad mialbym dolaczyc? Chyba z Kabat :biggrin: No to kochany tym lepiej....a widzisz dopiero w Borkach noc spędzimy razem ja nie wiem jak to sie dzieje hahaha no więc trzeba ustalić jakieś miejsce na start i kiedy wyruszamy i dodatkowo czy dotrzymacie mi towarzystwa w mojej rozsądnej turystycznej jeżdzie :biggrin: ( przypominam 1 sezonik 20.08.07 zdane prawko) A w sumie ilu osobowe tam sa domki Nulka się nie zmiesci??? Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez izula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Domki sa 4-osobowe, ale ja i tak zabieram spiwor. Jakby ktos jeszcze wzial karimate to mysle ze by bylo dobrze :biggrin:. Predkosc jak najbardziej lajtowa :biggrin: Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a wiec ustalone, słuchajcie Lime sie poświeci i na karimatce przekima na podłodze a Nulka jest przyjeta pod dach ,,,( teraz Lime mnie przeswieci za tego posa ) nie wiem jak uważacie dla mnie w sumie karimatka i śpiwór t też nie problem P.S. niech wypowie się przygarnięta ekipka domkowa niepaląca, nie chrapiąca wręcz idealna bym powiedziała :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 W takim towarzystwie to jak najbardziej moge spac na podlodze :biggrin: tylko ze ja karimaty nie mam. Ktos pomoze? Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kurcze ja też nie, haloo reszta składu domkowego, potrzebna karimata dla poświecającego się forumowicza na rzecz udanej imprezki w domku o składzie damsko-meskim :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jeśli dobrze czytam to mam już dach nad głową.WIELKIE DZIĘKI :icon_mrgreen: Nie pale, chrapanie odpada itd. Lime-- ja Ci takie posłanie przygotuje :biggrin: Nawet kołysankę zaintonuje :wink: oraz inne środki mające na celu wynagrodzenie Twojego gestu.Do serca przytul psa. Wez na kolana kota, A Lime niech poczuje ( w ramach przyjazni :wink: )co to jest pieszczota :icon_razz: :cool: POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 :wink: :cool: :biggrin: :wink: :icon_razz: Super wierszyk Ci wyszedl, Nulka :icon_mrgreen: Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jeśli dobrze czytam to mam już dach nad głową.WIELKIE DZIĘKI :icon_mrgreen: Nie pale, chrapanie odpada itd. Lime-- ja Ci takie posłanie przygotuje :biggrin: Nawet kołysankę zaintonuje :wink: oraz inne środki mające na celu wynagrodzenie Twojego gestu.Do serca przytul psa. Wez na kolana kota, A Lime niech poczuje ( w ramach przyjazni :cool: )co to jest pieszczota :icon_razz: :cool: POZDRO Haha no Lime to sie porobiło 3 baby jak Ci zaczną spiewac to w zyciu nie zaśniesz :-) Ty nasz darczyńco....a tak przechodząc do konkretów jak z rezerwacją ktoś się orientuje zwaliłam to na PW na Tomka ale może ktoś się tym zjamie na ochotnika :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jak jeszcze jakaś pani szuka noclegu to mam wolne pół łóżka :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jak jeszcze jakaś pani szuka noclegu to mam wolne pół łóżka :icon_razz: Haha no nie wiem nasi Panowie raczej nas nie puszczą haha Tomek , Lime mam racje bo kto by Wam kołysanki śpiewał :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Izula, najpierw powinnismy sie upewnic ze zmiescimy sie w piecioro w domku. Ja tam jeszcze nie bylem wiec nie wiem jak duze sa. Adam, jak myslisz? A pewnie ze was nie puscimy :icon_mrgreen: Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Lime82 Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, postaram się zawitać na imprezę :wink: Na tę okazję szlifuję skecz "Maciej i smok" w wykonaniu jednoosobowym :icon_mrgreen: Przedpremiera w Poczajowie przy kurczakach wypadła obiecująco, więc pacziemu niet? HKK nooo nieeeeejak Kamandir skecze będzie opowiadał to i ja zawitam :icon_razz: nasłuchałem się na płucie lotniska na Bemowie w czasie kursu :biggrin: są DOBRE :wink: hehehePS. Muszę tam do was wpaść swoim nabytkiem :cool: może jutro??pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Izula, najpierw powinnismy sie upewnic ze zmiescimy sie w piecioro w domku. Ja tam jeszcze nie bylem wiec nie wiem jak duze sa. Adam, jak myslisz? A pewnie ze was nie puscimy Ja myślę, że u Was już sie nie zmieszczą :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi