rozek Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 3.bedzie ktos pic wino ?? A co rozumiesz przez wino ? :bigrazz:Ja proponuje siarak wisnia/porzeczka (tak do 5zł) + cola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 A co rozumiesz przez wino ? :flesje:Ja proponuje siarak wisnia/porzeczka (tak do 5zł) + cola a po jaki czort ta cola ?? wiadomo co sie od coli we lbie robi :D a co do reszty masz 100% racji... TANIE WINO JEST DOBRE BO JEST TANIE I DOBRE :D :D a przy okazji nas jest dwojka moze jeszcze jakies dwie osoby sie przylacza do domku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 a przy okazji nas jest dwojka moze jeszcze jakies dwie osoby sie przylacza do domku ??Ja pewnie bede jeszcze szukal miejsca dla kolezanki ale to blizej wyjazdu. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ad2. Ale sie delikatny zrobiłeś Ad3. A co ty Baba jesteś?!?!!? p.s. Zmień Avatar Ad2. Za rzadko mam pełny zbiornik, żeby go samemu wyjeździć w taką piździawicę:) Ad3. Nie.... M.K ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Mowiac o winie to chodzilo mi o przedzial cenowy 3,70zl-5,50zl rocznik bierzacy B@artek tak wlasnie myslalem zebysmy sie zgrali domkami obok siebie :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Mowiac o winie to chodzilo mi o przedzial cenowy 3,70zl-5,50zl rocznik bierzacy B@artek tak wlasnie myslalem zebysmy sie zgrali domkami obok siebie :)Hehe to ja odpadam w takim razie... :icon_razz: Piszę się na piwo, wódkę lub na piwo/wódkę :biggrin: To si bierzemy domki obok siebie :biggrin: P.S.Na początek wezmę pół lytra :bigrazz: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No ja bede w Borkach wcześnie i wezmę domek przy samym wjeździe, a dla Was zaklepe któryś obok :] Łatwiej nam będzie trafić jak będziemy szukać dwóch :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) witamJestem nowy na tym forum. Jestem z forum MZ. Mam pytanie. Czy jest może wolny jeden domek?? Bo bym wziął cały domek. Edytowane 2 Września 2007 przez Nostradamus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No ja bede w Borkach wcześnie i wezmę domek przy samym wjeździe, a dla Was zaklepe któryś obok :] Łatwiej nam będzie trafić jak będziemy szukać dwóch :(Chyba chciałeś powiedzieć będziemy, bo po mnie wyjeżdżasz do Strykowa :flesje: Może się zgadam z Dominikiem to polecimy w 3, bo jak on z Poznania, będzie jechał to pewnie przez Konin... :wink: P.S.Nadal nie wiem czy jedzie Samsung, bo pisałem do niej 2 dni temu i nie odpowiada :( https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Nadal nie wiem czy jedzie Samsung, bo pisałem do niej 2 dni temu i nie odpowiada Mam do niej zadzwonić? :flesje: Nostaradmus, są jeszcze domki. Chcesz? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Mam do niej zadzwonić? :DHehe cwaniak ma numer :icon_biggrin: :wink: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie. Ale pewnie ktoś z forumowego fun clubu ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ Maxi Perwers Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Heja. Ponieważ będę jechał do Borek w piątek popołudniu, a raczej nie ma chętnych z forum MZ Klubu, z moich okolic by mi towarzyszyć, i dość mam samotnego śmigania po kilkaset km, to pytam, czy ktoś z okolic Zgorzelca, lub po drodze (Bolesławiec, Wrocek) będzie się toczył do Borek z przelotową około 90-100 tak, by dojechać na wieczór? Chętnie się podłączę lub podjadę do kogoś i dalej śmigniemy razem. pozdraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 WItam to jeszcze tu napisze ,że mam zamiar jechać do BOREK.......... :) co cieszycie sie ? :biggrin: no ale spoko tylko w sobote dojade także spokojnie mete sobie gdzieś wykonbinuje Także Adam nie zapisuj na jakas liste p.s.karwa co to za cena 120 ? i jeszcze płatne OGNISKO? Adaś jak sie starasz co wytargowałes od właściciela Cena poszła o jakies 30% od zeszłego roku ..? może sie czepiał za połamane krzesełko :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 FUCKtycznie cena spora jak za to co prezentuja soba te domki :) a wlasnie jak tam maja w zwyczaju liczyc piatek-niedziela to dwie doby czy trzy?Adamie jak bys mogl mnie oswiecic.... :biggrin: Ja pewnie bede jeszcze szukal miejsca dla kolezanki ale to blizej wyjazdu. Lime82 jakby co to daj znac mniejsce sie pewnie znajdzie :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi