Gość sensej Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Mam zamiar kupić ma wiosne enduro 80. Już w sumie wybrałem yamahe dt 80 , ale jak macie jakieś propozycje na inny motocykl to napiszcie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 przeczytaj sobie temat "co lepsze, senda...." w tym dziale, znajdziesz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Sende stuningowaną na 80ccm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 czezalezy ile masz kaskiMozesz kupic dt ,honde mtx albo jesli wiecej pieniązkow suzuki RMXSendka to raczej crossikPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Sendka to raczej crossikPozdro crossik, ale z homologacją :) wszystko zależy od funduszy. jeśli masz mniej niż 4.500zł to porządnej Sendy czy Rm-xa raczej nie znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 Raczej będę miał tylko koło 3 tys. .Myśle co jest lepsze MTX , czy DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 A moze kup sobie jesli to twoje pierwsze moto simsona S51 enduro ? :) Mniej szkoda ci bedzie jak sie zniszczy nisz kupil bys sobie za np 3000-4000 tys zl. Ale rob co chcesz. Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenekm Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 jak masz ochote na dt to polecam moja za 2300, wystawiłem ją na allegro... zawsze troche kasy ci zostanie na ewentualne przybajerzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 Cze, jeśli chodzi o MTXa to lepiej kup DT, ale DT 80 LC II czyli chłodzoną cieczą i z cham. tarczowym, za 3 tys bez problemu taką znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 za 3000zł możesz kupić porządną Dt LCII :) sprzęt z pewnością lepszy od MTX-a :wink: chłodzenie cieczą, tarczówki no i lepsze rozwiązania techniczne, bo przecież nowszy rocznik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 fenekm możesz mi podać jakieś konkrety o twoim moto , bo niewidze na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenekm Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15893553aukcjsie skonczyła ale oferta nadal aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 Ja tez proponował bym Yamahę DT bo to spoko sprzecik. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi