KANAPKA_Z_SEREM Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 TYLKO NIE CHIŃSZCZYZNA...Kup sobie zimą za 4 tysiaki np rebelkę 125 albo lepiej 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ale pisał wcześniej że ma być nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkmurawski Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 czyli tak jak mówiłem Romet Zetka 125.... i serwis powinien być ogólnodostępny:) test zetki 125 można znaleźć w sierpniowym ŚM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 I tak autor tego postu zapomniał na jakiej stronie zadawał pytanie.Szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Ukleja Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Najpierw miałbyć TDR albo Varadero....ale wyszło tak, że będzie to chopperek :D Hmm no i mam pytanie: mam do wyboru dwa motocykle : Dragstara 125 i Intrudera 125. Czytałem wszystkie tematy związane z tymi motorami no i nigdzie chyba nie było porównania: prosiłbym o wypisanie zalet oby dwóch no i mozliwa pomoc w wybraniu lepsze xD dzieki z gory pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byko Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja przykleilem sie do Drag Stara i nie zaluje Choc Intruder tez mi sie podoba :biggrin: Trudna decyzjaMusisz podjac ja sam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Ukleja Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 W sobote ebdzie dragstar ;) jak juz odbiore to sie pochwale na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ja bym wolal varaderow takich pojemnosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewy Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Zalezy czy chcesz 2T czy 4T. Jesli chodzi o 2T to Aprilia Red Rose 125 bije osiagami chyba wszystkich konkurentów jeśli chodzi o czopery i 125ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrideOfSovietUnion Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Witam wszystkich :icon_evil: Mam pewne pytanko. Otóż syn właśnie zdaje na prawko A1 i myślę nad zakupem motocykla dla niego.Ponieważ (chwała Bogu) nie w głowie mu ścigacze i inne takie "ziuuumy" , postanowił że chciałby jakiegoś choppera. Z rozmowy ze znajomym motocyklistą (sam niestety nie mam dużego doświadczenia w tych sprawach) postawiliśmy na jedną markę - Yamaha.Krótki rzut oka na Allegro i..mamy Yamahę Drag Star 125 albo Yamahę Virago.I teraz właśnie jest dylemat. Młody jeździł póki co tylko na Simsonie. Czy uważacie że bezpieczniej jest póki co kupić np. Virago ? I w ogóle czy te motocykle dużo się różnią pod względem mocy itp? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie i życzę szerokości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Mocy za dużo toto raczej nie ma. Ja bym kupił co się bardziej synowi podoba. Ew. co się lepszego w okolicy trafi. I zabierz tego mechanika na oględziny :buttrock: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopperek_pl Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Sądzę, że Drag jest lepszym wyborem... Wygląda już "poważniej" oraz dużo ciężej. W miarę fajna jest jeszcze Honda Shadow 125:) pozdrawiam, Radek. Mocy to rzeczywiście nie mają za dużo, aczkolwiek można już troszkę zaszaleć, jeśli ma się te kilkanaście lat... Jest to mocniejsze od Simsona, aczkolwiek nie wiem jak bardzo, ponieważ niektóre Simsony dokręcają do 80-90 km/h Ja swoim Dragiem 125 jechałem najszybciej około 115 km/h. :buttrock: Edytowane 25 Listopada 2008 przez chopperek_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolq Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 witam, szukam choppera, jestem poczatkujacym motocyklistą, wlasnie zdaje prawajazdy a1 i na oku mam te dwa motocykle, poprzednio jezdzilem na DT 125 mojego brata, zablokowana wiec jakos ogromnej mocy nieczułem, chcialbym sie dowiedziec cos wiecej na temat tych dwoch motorów, jakie sa wady, zalety, opinie, przedewszystkim interesują mnie osiagi tych dwóch maszyn, jaki vmax i ile s. do 100km/h mają (niewyjeźdzajcie mi ze te motory niesa do scigania itp. - wiem o tym, pytam sie bardziej z ciekawosci, to dla mnie ważne infromacje bo niechce zostać w tyle za moimi kumplami na dragstarach 600 itp ) pozdrawiam wszystkich motocyklistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Alo, napalilem sie na jakis skuter/motocykl a jako ze nie mam ochoty robic prawka poki co na motór to padlo na 50cm albo 125/50 przejrzalem troche internetu w poszukiwaniach i znalazlem pare modeli w tym np. romet zetka z nowych lub np. aprilia classic/red rose, duzo dobrego slyszalem rowniez o hondzie shadow 125chopper ze wzgledu na wyglad i odglos silnika/tlumika ktory jest bardzo mily dla ucha :) jestem kompletnym laikiem w temacie i bylby bardzo wdzieczny za pomoc lub naprowadzenie mnie na cos z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofjp Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Na początek dobre jest prawo jazdy.Chyba, że kupisz skuter z Tesco - ale wtedy prawko też wskazane. Cytuj Żyj tak, aby nawet grabarz zapłakał na Twoim pogrzebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi