Skocz do zawartości

Meta na jedną noc - stwórzmy bazę danych chętnych motocyklistów.

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Czy nie byłoby wygodnie mieć kontakty w Polsce (a moze i dalej) na krótkie kimanko? Wyobraźcie sobie jakie traski można by projektować mając kontakty wszędzie. Moja propozycja to utworzyć post który zawierałby tylko i wyłącznie namiary typu miejscowość - numer telefonu i nick z 4um (ochrona danych, a co :wink: ) i jakby ktoś miał przejeżdżać, to zadzwoni, umówi się, kimnie, podziękuje i pojedzie dalej.

Można by taki post dokleić w głównym dziale wyjazdy, i każdy by skorzystał.

Ja na początek jestem w stanie wspomóc chętnych do zwiedzania Karkonoszy. Jak kto chce to 501319819 i tak na tydzien naprzód proszę (cobym w chacie był).

Taki tylko pomysł miałem.....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

501668976 - Milanówek, 40km od Warszawy - czym chata bogata :notworthy:

jakby komuś sprzęt stanął w okolicach to tez z chęcią pomogę - mechanikiem nie jestem, ale narzędzia chociaz przywiozę :icon_mrgreen:

Może stworzymy taką mapkę jak ta z serwisami, sklepami, komisami?

Witam, lokum w Zamościu co prawda nie dysponuję, ale jakby co to mogę w swojej okolicy dowieźć narzędzia itp, albo pomóc w znalezieniu jakiegoś noclegu w hoteliku itp. A w Rzeszowie jakby co to Akademik "Laura" zaprasza :icon_mrgreen: 607825507

Edytowane przez Manulo

W lubuskim mogę poratować. Nocleg, garaż na noc, miejsce na namiot, narzędzia. A jak by przypiliło, to i na ząb coś.

886 610 857 Mariusz

W razie problemu z połączeniem nie zniechęcać się. Zadupie to i sygnał słaby, szczególnie ERA.

Konin

605-267-359

Moto może stać na zamykanym podwórku, pod altanką lub gdy, będzie miejsce to w garażu ;)

W razie awarii też da się coś zrobić...

Edytowane przez B@rtek