Buber Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam! Czy nie byłoby wygodnie mieć kontakty w Polsce (a moze i dalej) na krótkie kimanko? Wyobraźcie sobie jakie traski można by projektować mając kontakty wszędzie. Moja propozycja to utworzyć post który zawierałby tylko i wyłącznie namiary typu miejscowość - numer telefonu i nick z 4um (ochrona danych, a co :wink: ) i jakby ktoś miał przejeżdżać, to zadzwoni, umówi się, kimnie, podziękuje i pojedzie dalej. Można by taki post dokleić w głównym dziale wyjazdy, i każdy by skorzystał. Ja na początek jestem w stanie wspomóc chętnych do zwiedzania Karkonoszy. Jak kto chce to 501319819 i tak na tydzien naprzód proszę (cobym w chacie był). Taki tylko pomysł miałem..... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 pomysł bardzo fajny jestem jak najbardziej ZA zobaczymy ilu sie chętnych znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Bydgoszcz 601 641 568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 501668976 - Milanówek, 40km od Warszawy - czym chata bogata :notworthy: jakby komuś sprzęt stanął w okolicach to tez z chęcią pomogę - mechanikiem nie jestem, ale narzędzia chociaz przywiozę :icon_mrgreen: Może stworzymy taką mapkę jak ta z serwisami, sklepami, komisami? Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Witam, lokum w Zamościu co prawda nie dysponuję, ale jakby co to mogę w swojej okolicy dowieźć narzędzia itp, albo pomóc w znalezieniu jakiegoś noclegu w hoteliku itp. A w Rzeszowie jakby co to Akademik "Laura" zaprasza :icon_mrgreen: 607825507 Edytowane 16 Lipca 2007 przez Manulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 kuj-pom swiecie n\w501 163 476 jak tylko nie bede w pracy chetnie podjade i pomoge a jak bedzie potrzeba to nawet przenocuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Odzew na razie słaby więc przyklejanie tematu nei ma sensu. Zobaczymy jak będzie dalej. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Wrocław Jak tylko bede to oferuje pokoj w malym mieszkanku. Niedaleko parking strzezony. 607 200 380 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Pomysł przedni.Podobne dane można znaleźć na forum VFR.W razie co mały pokoik i miejsce na motór będzie a i w razie awarii myślę że da sie cos załatwić.Legnica-Legnickie Pole 888267054 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demus2 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Legnica 606984156 + bezpieczne miejsce na sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 ŁÓDŹ-ŚRÓDMIEŚCIE 607 711 475 mogę zapewnić dostęp do narzędzi, telefonu, przechować pod strzeżoną wiatą maszynę, no słowem wszystko, ale niestety bez noclegu- nie ma gdzie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 W lubuskim mogę poratować. Nocleg, garaż na noc, miejsce na namiot, narzędzia. A jak by przypiliło, to i na ząb coś.886 610 857 Mariusz W razie problemu z połączeniem nie zniechęcać się. Zadupie to i sygnał słaby, szczególnie ERA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam,Łódź (centrum) 600 20 20 91Można przekimać, moto może stać pod oknem (brama w kamienicy jest zamykana na noc), ewentualnie jak będzie miejsce to w mieszkaniu (mieszkam na parterze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Konin605-267-359 Moto może stać na zamykanym podwórku, pod altanką lub gdy, będzie miejsce to w garażu ;)W razie awarii też da się coś zrobić... Edytowane 17 Lipca 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brain Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 WitamPomysł jak najbardziej fajny. proponuje równiez zajrzec na stronke http://www.couchsurfing.com/ podobny pomysł, moze nie bezposrednio zwiazany z moturami ale za to noclegi na całym swiecie :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi