Adam M. Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Przez nastepny tydzien, od niedzieli do niedzieli jestem poza miastem i nie bedzie mnie na forum. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A mógłbyś się ustosunkowac do mojego PW ? Bardzo mi zależy zrobić to jak trzeba! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Spokojnie Adam, cały czas jeszcze ja tu jestem :icon_rolleyes: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 obys tylko wrócił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi