Prałat Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 W imieniu wszystkich jeżdżących na chopperach i cruiserach składam graty ;) tym, którzy WŁAŚNIE zanabyli motocykl i chcą się pochwalić. Jeśli macie jakieś foty, to odsyłam też do "Cruiserowych?Chopperowych fotek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 To ja odsylam do mojej stopki i do "motocykla miesiaca" :) :) ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 majkelpl ale najlepiej podobaly mi sie te foty z golymi panienkami :icon_mrgreen: a to moj niedawny nabytek :) http://img364.imageshack.us/my.php?image=zdj281cie399oe7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ładny vn :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Straszny brzydal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mikosław ale chwalic sie mielismy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A to moje Baby Draguś urodzony 2001r przebieg 12500 z czego ja już ponad 300 :wink:Brzmi pięknie i jestem znowu szczęśliwym posiadaczem 2oohttp://img472.imageshack.us/my.php?image=image020ft3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Piękny DragStra , kiedyś taki to był moim marzeniem . Szkoda że Yamaha sie wycofała z tej stylistyki i zaczynają robić Power Cruizer, trzeba bedzie kiedyś kupic H-D Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Kupiłem virago 125, myli się połowie ludzi z 535,jak na 125 to ma wielki silnk (co bardzo mi sę podoba) jest wygodna, nie wolna, ma dużo chromu (niedługo polerka silnika;]) hamulce wystarczające, zawiechy dobrze tłumią, jestem z niego zadowolony, niedługo zrobie jakieś foty to wsadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Mikosław ale chwalic sie mielismy :flesje:Przeciez wlasnie pochwalil :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 a ja nie bede sie chwalił i już :crossy: :lalag: i tak ci co chcą to wiedzą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Nabylem ale plynie z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 majkelpl ale najlepiej podobaly mi sie te foty z golymi panienkami :notworthy: Panny to jak zwykle, TYLKO dodatek do motocykla :evil: :banghead: A ja ostatnio mam smaka na 1100 i jak tylko swojego sciagne i sprzedam w PL, to .................. :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Long Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Od miesiąca ujeżdżam VN 2000. Właśnie żona mnie opier... że przestałem się zajmować dziećmi...ZL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ... a ja się pochwalę swoim nabytkiem ... "PIęKNY, CZORNY, VN 1600" :) :icon_eek: :banghead: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi