abu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Dziś nabyłem mojego pierwszego stalowego rumaka :icon_razz: Piękna i znana na forum Honda CBF 600AS.Ma mi służyc do ogólnie pojętej turystyki motocyklowej. Jak tylko ogarnę rozległe zabrudzenia to zapodam aktualne fotki, a tu są zdjęcia od poprzedniego właściciela. Teraz tylko muszę nauczyć się na nim jeździć i jestem happy :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarp Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Honda CBF 600ASHmmm... a nie CBF 600SA? :icon_mrgreen:Jako posiadacz CBF 600NA pozdrawiam i zapraszam do wymiany opinii/poglądów.PS: Który rocznik/PC?Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Hmmm... a nie CBF 600SA? :banghead: to z wrażenia :icon_mrgreen: 2004/PC38 (chyba), ale to nie jest takie istotne IMO Co do opinii i poglądów to jak polatam to na pewno się nimi podzilęna jakimś spotkanku :icon_razz: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 gratulacje, bardzo ładny, bezpiecznego i bezawaryjnego śmigania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 :bigrazz: Gratulacje :flesje: fajnego zakupu POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 No prosze, chyba nigdy nie zniknie z Forum :lapad: Gratulacje, oby ci służyła tak dobrze jak mi i Adamowi :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Że tak zapytam: Czemu Adam sprzedał tak szybko? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Że tak zapytam: Czemu Adam sprzedał tak szybko? :biggrin: Rama krzywa, z silnika sie olej leje, ale czasami odpala - poza tym jest OK :biggrin: Też byś szybko sprzedał :crossy: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Rama krzywa, z silnika sie olej leje, ale czasami odpala - poza tym jest OK :biggrin: Też byś szybko sprzedał :biggrin: Gdy ja miałem na niej dzwona to po spawaniu ramy i pomiarach mówili, że geometria jest ok. :crossy: Poważnie się pytam bom curious :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Bo sie napalił na VFRke :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Gratulacje nowego sprawdzonego sprzeta :) Ciekawe jak dlugo bedzie krazyl wsrod uzytkownikow forum :biggrin: BTW.Ja tez jestem napalony na vfr ale jeszcze nie czas na nia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Gratulować , gratulować ... Ja też byłem kiedyś napalony na VFR`kę ... ehhh ;P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Kurcze, jeden dzień komp zepsuty, a tu już tyle postów.... Ale tak... Tytuł debila miesiąca przypada tym razem mi... Abu oczywiście życze tylu niezapomnianych i pięknych chwil z nią ile ja miałem... Kuźwa człowiek zaczyna to rozumieć gdy już jest po fakcie... Na dowidzenia walnąłem w ciagu 2 dni 300 km, ale dalej płakać się chce... Ale za to V-Tec kusi... Mam nadzieje, że nie bede żałował chociaż ciężko będzie... Tym bardziej, że ta miała wystarczająco mocy (czasem nadto) a co dopiero 800. Tak jak mówiłem... Sprawdzaj czasami czy Distal dobrze trzyma, żeby Ci główka ramy nie odpadła. Silnik możesz czasem przygrzać suszarką żeby lepiej odpalała i posprawdzaj czasem te druciki co są zamiast bezpieczników, żeby sie jakieś spięcie nie zrobiło... To tyle... Miłego użytkowania Tobie i tacie... Dbaj o nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Kurcze, jeden dzień komp zepsuty, a tu już tyle postów.... Ale tak... Tytuł debila miesiąca przypada tym razem mi... Abu oczywiście życze tylu niezapomnianych i pięknych chwil z nią ile ja miałem... Kuźwa człowiek zaczyna to rozumieć gdy już jest po fakcie... Na dowidzenia walnąłem w ciagu 2 dni 300 km, ale dalej płakać się chce... Ale za to V-Tec kusi... Mam nadzieje, że nie bede żałował chociaż ciężko będzie... Tym bardziej, że ta miała wystarczająco mocy (czasem nadto) a co dopiero 800. Tak jak mówiłem... Sprawdzaj czasami czy Distal dobrze trzyma, żeby Ci główka ramy nie odpadła. Silnik możesz czasem przygrzać suszarką żeby lepiej odpalała i posprawdzaj czasem te druciki co są zamiast bezpieczników, żeby sie jakieś spięcie nie zrobiło... To tyle... Miłego użytkowania Tobie i tacie... Dbaj o nią...Kurcze, a zapomniałeś dodać, żeby sprawdzał czy super glue na mocowaniach plastików dobrze trzyma :evil: .No i oczywiście gratuluję zakupu Edytowane 19 Lipca 2007 przez Bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dellti Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Również przyłączam się do gratulacji z powodu zakupu :) A przy okazji, właśnie wczoraj też stałem się posiadaczem CBF'ki z 2004r, niestety nie mam do niej instrukcji :crossy: Czy ktoś wie, gdzie można takową zdobyć, kupić, ew. może ktoś z okolic w-wy dysponuje i mógłby pożyczyć na kilka godzin do skserowania? Najchętniej po polsku, ale po angielsku awaryjnie też może być. Innych języków niestety nie znam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi