Bandit_Luke Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 hey, co byście polecili do przeczytania, chodzi mi o jakąś książkę albo cos w tym stylu, może jakieś poradniki na necie albo artykóły odnośnie motocykli ich części, techniki jazdy i tym podobnym rzeczom, z racji tego, że jestem początkujący nie wiem co powinienem przeczytać, w domu mam tylko "jeżdżę motocyklem WSK" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 jeśli chodzi o jazdę: motocyklista doskonałystrategie uliczne Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 jeśli chodzi o jazdę: motocyklista doskonałystrategie uliczneTo jest podstawa.Jak katechizm dla katolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit_Luke Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 a podajcie mi jeszcze autora tego katechizmu :buttrock: oki już znalazłem na necie, dzięki wielkie bede musiał ją zakupić, i czytać będę ją z przyjemnością:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 a podajcie mi jeszcze autora tego katechizmu :wink:David L. Hough.Jest jeszcze seria książek o tematyce motocyklowej autorstwa Rafała Dmowskiego. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Andrzeja Kwiatkowskiego i Krzysztofa Bruna trzeba czytać, a nie te hamerykańckie głupoty... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Motocyklista doskonały - David L. Hough Strategie uliczne - David L. Hough Moje dwa i cztery kółka - Witold Rychter Joe Bar Team - Christian Debarre Naprawa motocykli - Andrzej Cichowski Polskie motocykle 1918-1945 - Jan Tarczyński Polskie motocykle 1946-1985 - Andrzej Zieliski Ciężkie motocykle radzieckie - Rafał Dmowski, Jacek Winiarski Motocykle II wojny światowej - Tomasz Szczerbicki Gaźniki motocyklowe - Rafał Dmowski Jak jeździć motocyklem i skuterem - Andrzej Kwiatkowski, Krzysztof Brun Sportowa jazda motocyklem - Andrzej Kwiatkowski Poradnik motocyklisty - Brun, Heryng, Kowalski Sam naprawiam motocykl - Michael Pfeiffer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit_Luke Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 dzieki all szczególnie Witt-owi, niezłą będę miał lekturkę.. :) a myślicie, że te książki będą w bibliotekach czy raczej liczyć na księgarnie i internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Andrzeja Kwiatkowskiego i Krzysztofa Bruna trzeba czytać, a nie te hamerykańckie głupoty...Jak jeździć motocyklem i skuterem - Andrzej Kwiatkowski, Krzysztof Brun Posiadam tę pozycję w swojej bibliofilskiej kolekcji. Książka ta, mimo że wydana została w 1962 roku, pod wieloma względami niewiele straciła na aktualności, naprawdę ciekawie się czyta. A książek Davida L. Hougha bym nie deprecjonował... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi