michał_888 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 zajebi***, moje marzenie :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dartforder Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Gratulacje!Zajefajna maszyna! Kawy bardzo mi sie podobaja i nie wiem czy nie bedzie to moj nastepny moto. Napisz poznie jak bedzie sie sprawowac bo mnie te opinie niektore zniechecaja co do tej marki. Pozdro i dluggggiiiieeeegggooo sezonu zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witam,gratuluje,fajny sprzet,sam niedawno nabyłem moto i wiem jakie to uczucie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 MALINOWA Latać nisko i powoli jak to mowi moja babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Tylko pogratulować ;) Zdecydowany faworyt na mojej liście następnego moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) mam złą wiadomość - ma wadę - brak zieleni :flesje: -- ale te arrow-y ........... musze na koniec sezonu to naruchać. Myślałem o zmianie tego na nowy zx10r który napewno wyjdzie z 2008r, ale tak sie tym zajebiście jeżdzi że dam sobie spokój. Zaczołem zmiany. Na razie przewody w oplocie -zielone oczywiście- zebatka przód 1 ząb mniej, tył aluminium 2 więcej wiec strasznie skróciłem przełożenia, łańcuch wyścigowy afam 520 też zielony, amor hyper pro i jeszcze zostały do założenia arowy z kolektorami i eliminator exupa. Jak mnie poczesze w przyszłym roku to zakupie zmieniarkę i moduł wyścigowy. Motocykl masz zajebisty. Gratulacje. Edytowane 4 Lipca 2007 przez dziur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 mam złą wiadomość - ma wadę - brak zieleni :icon_mrgreen: -- ale te arrow-y ........... musze na koniec sezonu to naruchać. Myślałem o zmianie tego na nowy zx10r który napewno wyjdzie z 2008r, ale tak sie tym zajebiście jeżdzi że dam sobie spokój. Zaczołem zmiany. Na razie przewody w oplocie -zielone oczywiście- zebatka przód 1 ząb mniej, tył aluminium 2 więcej wiec strasznie skróciłem przełożenia, łańcuch wyścigowy afam 520 też zielony, amor hyper pro i jeszcze zostały do założenia arowy z kolektorami i eliminator exupa. Jak mnie poczesze w przyszłym roku to zakupie zmieniarkę i moduł wyścigowy. Motocykl masz zajebisty. Gratulacje. Hehe, Yoshi brzmi rownie dobrze a moze nawet lepiej , ;) :icon_mrgreen: . Sam myslalem o 10ce, ale potrzebuje moto wszechstronnego, wiec kupilem Z1k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ile zaplaciles za bak do tego moto , bo widze ze byl dziabniety i zapewne kupiles nowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Oczywiście Gratuluje nowego "dziecka" :buttrock: Ale uważaj na siebie bo to pieroońsko mocna maszyna,wiem ze wiesz o tym ale przypominam :clap: W takim razie życze szerokości,gumowych drzew i ostrożnych puszkarzy :buttrock: Pozdrawiam :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ile zaplaciles za bak do tego moto , bo widze ze byl dziabniety i zapewne kupiles nowy ? NOwy kosztuje 3500 pln. Ja kupilem troche taniej :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 kawa 10 :buttrock: jeszcze czaaarnaa Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi