m16 Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Jak w temacie - co daje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 wkrecać i jeździć! wiekszy moto ma kopyto bo miszanka paliwia lepeij sie spala! itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 hmmmmmmmmmm ale malcowe to nie ta cieplota co do jawki moim zdaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 A wlasnie jaka ona ma przewodnosc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 przewodnosc ? o co Ci biega ?kup sobie lepiej swiece NGK albo podobna o cieplocie zblizonej do R75 (dobiora w sklepie) i bedziesz zadowolony. Ty w moto masz owiewki ? tzn jest obudowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 przewodnosc cieplna = cieplota :-)a ile takie NGK kosztuje (w przyblizeniu)Mam owiewki na rece :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 jak chcesz jakąś lepszą świece, to może coś od katamarana dopasujesz, a to, że za długa, to możesz zkorygować podkładkami... może coś takiegohttp://www.bosch.pl/pl/czesci_samochodowe/...ch_super_4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 wszystko ok, gdzuby nie ta cena... 20 zeta, ale pakowane po 4 szt... a już miałem nadzieje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 czejsli chesz sie bawic w takie cos to kup sobie swiece spleetfirepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 czejsli chesz sie bawic w takie cos to kup sobie swiece spleetfirepozdro ale spleetfire jest z długim gwintem! a ta do malucha to briski i jest przeznaczona do malca wiec mam krótki gwint a jej ciepłota to 95 czyli na lato w sam raz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 NGK chodzą średnio po 12zł/sztuka (tylko do motorowerów typu simson, jawa itd wersja BR a nie B ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Ja tam wole najbardziej iskry jednak wedlug mnie ogar czuje ze "dobre co polskie" :lol: Jak kupilem NGK to moze mial super extra kopa ale przez 30 min pozniej przerwal i kupa, wymieniamy swiece na stara iskre- jedziemy dalej. A i mam jeszcze jedno pytanko nie wiem czemu jak zamontuje nowa swiece to ogorek ma super kopa i wogole wszystko fajnie, a jak pojezdze na nim ze 3 godziny to wyraznie slabnie, trudniej sie go odpala i tak juz jest do zuzycia sie swiecy. Co moze byc tego przyczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 czeale spleetfire jest z długim gwintem!Spleetfire masz jakie tylko dusza zapragnie ,z tym ze sa cholernie drogiepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Ja tam wole najbardziej iskry jednak wedlug mnie ogar czuje ze "dobre co polskie" :lol: Jak kupilem NGK to moze mial super extra kopa ale przez 30 min pozniej przerwal i kupa' date=' wymieniamy swiece na stara iskre- jedziemy dalej. A i mam jeszcze jedno pytanko nie wiem czemu jak zamontuje nowa swiece to ogorek ma super kopa i wogole wszystko fajnie, a jak pojezdze na nim ze 3 godziny to wyraznie slabnie, trudniej sie go odpala i tak juz jest do zuzycia sie swiecy. Co moze byc tego przyczyna??[/quote'] Moliwe ze masz zla mieszanke, uzywasz zlego oleju, swieca sie zbytnio nagrzewa (o ile to mozliwe) - mialem podobna sprawe w MB5 tyle ze swieca nie dodawala mi zadnej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi