nameless Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) moze w koncu i ja? tyle ze zabieram motóra ze soba :bigrazz: bo ja zatwardzialy abstynent jestem :bigrazz: mozecie oblac moje 20 urodziny ktore wypadaja w niedziele po ognisku :biggrin: Edytowane 3 Lipca 2007 przez nameless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 a moje wypadaja akurat w dniu ogniska :D ale jak juz pisalem termin mam wyjazdowy, trza na plaży suke zaparkować i pogrilować sie coby choć troche zlapac odcienia aśkowego brzucha :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 wszyscy oczywiście są mile widziani!! mała prośba... kochani.. nie obawiajcie się mojej .... fizyczności.. ja nie jestem złym człowiekiem - ja tylko tak wyglądam.więc nie zachowujcie się jak Strażaczek z kompania ;P i od razu walcie do ogniska... ja się przywitam i bedzie spokojnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ale ............... o soo choziiiiiii ??? :banghead: Ty nawet nie wygladasz na złego :icon_mrgreen: Tam przeciez tylko ................... zła kobieta była :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Wrona jak jesteś na forum to tylko trzeżwy bo póżniej dziwne tematy wychodzą no całkowicie nie wiadomo0 o co cho. ? Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) chodzi mi o pierwsza grupe Enduro, ktora powiedziala ze nie wiedzieli czy to my czy nie my i mieli 'obawy', bo 'tu' (wzdłuż muru) pelno pijanej mlodziezowki ;Pdomyślam sie ze stukilogramowy facet sączący wino prosto z flaszki nie jest najlepszą reklamą :evil: Edytowane 4 Lipca 2007 przez wr0na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 moze w koncu i ja? tyle ze zabieram motóra ze soba :) bo ja zatwardzialy abstynent jestem :)mozecie oblac moje 20 urodziny ktore wypadaja w niedziele po ognisku :wink:nie Ty to motor sie napije... jak mu wlejemy co nieco do baku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Nas tym razem nie będzie, 09.07 wyjeżdzamy w Polskę a 13.07 będziemy się bawić na zlocie w Ostródzie.Dobrej zabawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Mnie też nie będzie...Rzeczony weekend obfity jest w imprezy. Może wypuszczę się gdzieś dalej? :biggrin: Sobotnie (14.07) przedpołudnie sądne dla mnie będzie, więc decyzję o tym czy-i-gdzie, podejmę w ostatniej chwili. Jak zwykle zresztą - ten typ już tak chyba ma... :crossy: Bawcie się dobrze.Pozdrawiam, Monika. P.S. Zapomniałam dodać..., że tylko chyba mnie nie będzie :biggrin: . Edytowane 4 Lipca 2007 przez mycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRŻACZEK Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 no tym razem jak wjadę to z gróbej rury :biggrin: ...wyskocze z wału i przelecę nad ognichem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Normalnie spadająca gwiazda trzeba pomyśleć życzenie. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Na przykład : ............... moze jakas flaszka by sie przydała ??? :icon_razz: :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 alka seltzer? Mycha! będziem czekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 To po, ale jak smignie w czasie ogniska to moglby male co nieco przywiezc :icon_razz: :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Normalnie spadająca gwiazda trzeba pomyśleć życzenie. Panowie i Panie!! Obstawiamy!!Kto da i co da, ze Strazak osmoli sobie dupsko? :) A tak BTW to bilety bedziem sprzedawac na co lepsze miejscowki widokowe :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi