Quba Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 cholera kurde co wy chcecie dla niego jakiegos minibike kupić ? nie ma przeciez malutkich skuterow jesli ma powyzej 150+ to spokojnie sobie poradzi na wiekszosci modelach :evil: nie mozna przeciez mu dac malutjkiego skutera jak on bedzie wygladal ;) jesli zalezy mu na wygladzie nejlepiej cos duzego i groznie wygladajacego :crossy: pzdr. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 eh nie wiem dlaczego to robie ale zaproponuje to! http://moto.allegro.pl/item206156396_skute...wskie_gory.html skuter jest nieduży, ma dosyć niską konstrukcje i jest lekki- prędkość też pewnie wystraczy na początek. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 eh nie wiem dlaczego to robie ale zaproponuje to! http://moto.allegro.pl/item206156396_skute...wskie_gory.htmlskuter jest nieduży, ma dosyć niską konstrukcje i jest lekki- prędkość też pewnie wystraczy na początek. :evil: Tylko nie keewey... :clap: Mój brat miał takiego i był do remontu po 3 tyś. Szrot jakich mało!!! Żadnych chińczyków :crossy: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 keeway jest węgierski :] nie no ale to akurat zaproponowąłem bo jeździ u mnie dwóch gości tym i niby nie narzekają wiec może podpasuje koledze....no nie wiem jak tam chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszB Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dzięki za wszystkie wypowiedzi.Podsumowując:1. Honda Lead 50 – spełnia wszystkie warunki oprócz „urody”2. Gilera Typhoon 3. Yamaha Aerox – EnduroMax twierdzi, że za duży, Quba że taki wielki nie byl4. Italjet Dragster – jakieś opinie ?5. Yamaha BW's (MBK Booster) 6. Piaggio Zipp7. Yamaha Neos8. Honda Vision9. Honda Dio10. Suzuki Sepia Z tej listy ograniczmy się do 3-5 modeli. Które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Italjet Dragstar - Przyjemny skuter ale nie najmniejszy. Wczoraj jeździłem i przy moich 170 jest odpowiedni.Yamaha Aerox - Też jeździłem i jeśli ma poniżej 160 to nie będzie zbyt wygodnie, po 2 masa. Ja bym stawiał na:BW's. Zipp'a i Neos'a. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 NIE BIERZ KEEWAY'A !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Według mnie wybór jest prosty - Yamaha Slider :icon_biggrin:Fajny, młodzieżowy, bardzo lekki i poręczny skuter :flesje:I są na dodatek ochraniacze, więc przy ewentualnej glebie nie będzie dużych strat :biggrin: Co do Aeroxa, SRki - mój brat ma 145-150 cm i jeździł na większej od Roxa SRce, ale nie dosięgał :P Przy hamowaniu poprosu zeskakiwał, mysle, że koleś o wzroście 160 cm spooookojnie da radę :crossy: Jest jeszcze całkiem mały i fajny Peugeot Vivacity :evil: Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Dzięki za wszystkie wypowiedzi.Podsumowując:1. Honda Lead 50 – spełnia wszystkie warunki oprócz „urody”2. Gilera Typhoon 3. Yamaha Aerox – EnduroMax twierdzi, że za duży, Quba że taki wielki nie byl4. Italjet Dragster – jakieś opinie ?5. Yamaha BW's (MBK Booster) 6. Piaggio Zipp7. Yamaha Neos8. Honda Vision9. Honda Dio10. Suzuki Sepia Z tej listy ograniczmy się do 3-5 modeli. Które?dragster jest dosc duzy ma kosmiczny wyglad a do tego jest dosc zrywny.zippa ma moj kolega (ten starszy chyba '92) stuningowal i przy starcie jak do konca manete odkreci to mu na kolo sam bierze :P gilera tania i niezawodna (w miare :lapad: ) jednak wyglad ma tak jak to powiedziec (malo elo elo :notworthy: ) pzdr :clap: aha i co do Lead-a to sa tez nowsze wersje moze troche za duze ale wyglad mają dobry :D http://moto.allegro.pl/item209687191_honda..._jak_nowa_.html Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 aha i co do Lead-a to sa tez nowsze wersje moze troche za duze ale wyglad mają dobryLipa totalna, jeszcze bęben z przodu ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 nie no tak sie zastanawiłem że lepszym od keeweya a podobnym bardzo do niego a jednak dużo lepszym będzie piaggio zip. Ten skuter wygląda sportowo , jest łądny wystarczająco szybki i nie ciężki. napewno będzie zadowolony - tylko żeby to było 2t bo teraz są modele w 4t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek08 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Moze jednak ten Gilera Typhoon? W sumie nie wydaje sie byc duzy, najbrzydszy nie jest - wrecz moze sie podobac.. No i Gilera, a to juz przeciez dobry sprzet. Edytowane 28 Czerwca 2007 przez maciek08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Lipa totalna, jeszcze bęben z przodu ... :/ten bęben chodzi pewnie lżej i lepiej od tarczówek wszysckich hu*czengów :Dpozdr :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 A co powiecie o Gilerce DNA? Ja mam 176cm, i jak na nim siadłem to wydawał mi się kosmicznie mały... Oczywiście w porównaniu do mojej MB 80 :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Psudo motorowery wyglądające jak manual a posiadające automat to największa wiocha jaka istnieje :icon_biggrin: Po za tym na takiej DNA by Cię zmiażdżyli w mieście, w ogóle tego nie widac - ja na tym wyglądam jak na psie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi