Marten Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 w nowym "Swiat motocykli" jest opis VZ800. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek1 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Panowie jesli mozecie to wyslijcie mi tez na emila [email protected] serwisowke bo przez zime musze troszke popracowac nad moja kochana suzi. Z gory dzieki olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DNW123 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam Przesłałem Ci Instrukcję Obsługi 64 strony po naszemu - wada słabe zdjęcia i tylko podstawowe czynności obsługowe.oraz cały Service Manual - jest w langłidżu - ale ponad 300 stron z lepszymi zdjęciami i rysunkami. PS Moja bestia już na stojaku przygotowana do zimowego serwisu - zamierzam zmienić napęd i tylną oponkę. Użwa ktoś - takich małych prostowników automatycznych do podtrzymania akumulatora w dobrej kondycji przez okres zimowy ??? Cytuj motory na tory ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek1 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 (edytowane) dzieki bardzo bede grzebal cala zimke i na wiosny wyskocze.tez sie zastanawiam nad takimi prostownikami na zime, piszcie jak cos wiecie. ps wlasnie sprawdzilem i nic nie mam na skrzyncy, mozesz sprawdzic adres czy poszlo ok?thxhura jest juz przegladam dzieki jeszcze raz Edytowane 24 Października 2008 przez olek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek1 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 koledzy czy orietuje sie ktos czy linki do gazu sa polaczone w calosc pod bakiem czy sa osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Użwa ktoś - takich małych prostowników automatycznych do podtrzymania akumulatora w dobrej kondycji przez okres zimowy ??? Ja nabyłem taki wraz z moto,ale podłączanie go na całą zimę do aku jest raczej niemożliwe w moim przypadku.Powód jest prozaiczny ,po dłuższym użyciu się grzeje i wali z niego spalenizną - może to wina przejściówki na 220V,bo ładowarkę zakupiłem wraz z moto ze Stanów.A z drugiej strony ze strachu o nią nie ryzykowałem nigdy :) jak się naładuje ,po prostu odłączam . Olek1 linki gazu masz dwie osobnePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek1 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 thx super bo zamowilem w sklepie internetowym ostatnia sztuke na wyprzedazy za 20 zl a w jednym serwisie mowili ze one sa polaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaf Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Panowie kupilem maraudera i strasznie trudno sie nim skreca, czy to normalne? Musze bardzo zwalniac aby pokonac zakret!!! Prosze napiszcie czy cos jest nie tak z moim motorem czy musze sie do tego przyzwyczaic?Poprzednio jezdzilem na hondzie cb500 i tam to byla bajka. A chlopaki ktorzy jezdza na innych chopperach mowia ze cos nie tak. POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ale co dokladnie sie dzieje?Trzesie ?Maly skret ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacq64 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Kolego sprawdź stan bieżnika - czy nie są zużyte opony na "kwadratowo" , dalej skontroluj ciśnienie w kołach (na wachaczu jest naklejka z prawidłowymi jego wartościami), sprawdź czy kierownica nie obraca się skokowo co świadczyło by o zużyciu łożysk, idąc dalej może to być luz na wachaczu (jest łożyskowany na igiełkowych łożyskach) co może również powodować problemu ze skręcaniem, no i najgorsze to prawdopodobieństwo niefachowej naprawy ramy.Dodam jeszcze, że marudka nie prowadzi się tak dobrze jak CB 500, i to w mojej ocenie jest przyczyną problemów. Trochę nawiniesz kilometrów i będziesz tarł podnóżkami o asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Hej, mam pytanie czy ktoś z was przerabiał może kierownicę na szerszą ?? oryginalna ma 70 cm i z racji mojego słusznego wzrostu jest mi trochę mała, myślałem o przeróbce na 90 cm ale nie wiem czy starczy mi linek, kabli etc. czy ktoś ma doświadczenie w tej materii ?? Cytuj OGIEŃ Z D**Y !!http://www.facebook.com/HELLFIRE.FIRESHOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Oprócz kiery musisz dać nowe rizery,bo oryginalne są na stałe z kierownicą.Myślę że linek i kabli starczy. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saxiu1 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Witam wszystkich posiadaczy suzuki marauder vz800. jestem posiadaczem tegoż właśnie moto od 2 sezonów wcześniej miałem stare ale jare cb 750 teraz kiedy wjeździłem się w marudera zauważyłem, że mogę zmieniać biegi w górę bez używania sprzęgła. czy to jest naturalne, czy coś mi się sypie. wszystko działa poprawnie bez ciągnięć na sprzęgle bez zgrzytów w skrzyni, a biegi można w górę bez sprzęgła. nie mam instrukcji w języku polskim, jeśli ktoś mógłby przesłać na: [email protected] będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam brać. Edytowane 15 Listopada 2008 przez saxiu1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Mozna tak biegi zmieniać ale tylko w górę ,w dół musi być sprzęgło. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saxiu1 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 tak właśnie jest. dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi